11.06.2024
În săptămâna verde, reporterițele de la Pro TV s-au mobilizat și au strâns gunoiul din pădure! Cum s-au descurcat fetele, dar și cât gunoi au reușit să adune - VIDEO

Începând de azi dăm start campaniei „Săptămâna verde”, iar pentru că lucrurile frumoase se învaţă prin exemplu, fetele noastre muncitoare din redacţie alături de colegele de la iSănătate au mers în pădure de unde au adunat din belşug deşeurile aruncate în natură. Cât de mult ne influenţează sănătatea mediul poluat, dar şi cât gunoi au reuşit să adune reporteriţele, aflăm din reportajul marca O Seară Perfectă.

Echipa O Seară Perfectă alături de iSănătate au făcut echipă și au mers împreună într-o poieniță pentru a aduna deșeuri.

Reporterița, Mădălina Sorocovschi a dezvăluit că de fiecare dată când iese la iarbă verde vede deșeuri: „Lumea s-a ditrat a făcut grătar, dar a uitat să strângă după ei și asta o să facem noi azi. Pe mine mă deranjează când văd gunoi pe jos, pe afară, prin natură și de asta prefer să-l strâng”.

„Dacă fiecare ar strânge nu doar după el, dar și după cineva, ar fi foarte curat. Eu mereu am niște pungi și mănuși la mine și de fiecare dată când merg undeva la picnic, nu îmi este greu să strâng gunoiul care este evident, iar dacă cu toții am avea acest spirit civic și am înțelege că natura este cea care ne oferă resurse”,a spus Vlada Mardari, prezentatoarea emisiunii iSănătate.

Victoria Roșca a renunțat la mașină pentru troleibuz! Cât de des folosește regizoarea transportul public - VIDEO

Deșeurile au o influență asupra sănătății noastre, iar de multe ori ne întrebăm de unde vin toate bolile. Reporterul iSănătate, Cătălina Osoianu a menționat: „Astfel de sticle se degradează în mai mult de 15 ani, de aceea dacă nu reușim să ne schimbăm obiceiurile și să folosim sticla degradabilă, măcar să nu le lăsăm afară și să fie duse aclo unde trebuie”.

Fetele au avut parte și de o surpriză, astfel unii oameni nu doar fac picnicuri, dar și dragoste. Mesajul Iuliei Deliu pentru toți îndrăgostiții a fost: „Vreau să mă adresez către toți cei romantici care iubesc să facă dragoste în natură, oameni buni, după ce ați terminat, strânge-ți din urma voastră, nu de alta dar e neplăcut”.

Un pahar de plastic se dezintegrează în 50 de ani, o baterie în 100 de ani, iar o cutie de aluminiu aruncată va avea nevoie între 200 şi 500 de ani pentru a se descompune. Tocmai de asta, gestionarea corectă a deşeurilor este o soluţie corectă pentru a avea un mediu sănătos în viitor.

Svetlana Nichitina vorbește în premieră despre fostul ei soț. Cum arată, dar și în ce relație a rămas cu el: „Am fost căsătorită 8 ani și am făcut 2 copii” - FOTO

„Toate aceste substanțe toxice care se află în aer se acumulează cu timpul și noi nu avem un efect imediat, cu timpul este comulativ și aceste substanțe toxice nu afectează doar flora și fauna, dar efectiv afectează și sănătatea noastră”, a mai adăugat Cătălina.

Schimbarea porneşte de la fiecare dintre noi, iar aşa am demonstrat că în doar 15 minute o câmpie plina cu deşeuri a devenit din nou un loc pitoresc.

Psihoterapeutul Andriana Verega a creat un proiect unic de dezvoltare personală: „L-am copt vreo 4 ani pentru a veni cu ceva într-adevăr de valoare” - VIDEO

Articole din aceeasi categorie