15.10.2020
In ospetie la Xenia Deli! Cum arata vila de lux a modelului basarabean

Xenia Deli este unul dintre cele mai cunoscute si apreciate modele din Moldova, bucurandu-se de succes nu numai acasa, ci si peste hotare. Frumoasa basarabeanca este casatorita cu milionarul Ossama Fathi Rabah Al-Sharif, originar din Egipt.

Modelul impreuna cu frumoasa ei familie este stabilit in Los Angeles, California. In pofida acetsul fapt, ei merg destul de des in Egipt, acolo unde detin o casa de milioane.

Chiar daca este o fire destul de discreta in ceea ce tine de viata ei privata, in aceasta vara, Xenia a hotarat sa le arate urmaritorilor sai de pe Instagram cum arata vila sa de lux din Cairo.

Din imagini se vede ca vila are doua etaje cu odai spatioase, decorate cu mult gust. in fata case este o curte foarte mare, infrumusetata cu diversi arbusti si cu mai multe zone verzi. 

Pentru interior, Xenia si sotul ei au ales un design modern, in stil italian.

Pentru ca au grija si de sanatatea lor, sotii au tinut sa aiba chiar acasa o mica sala de sport.

Anume in aceasta vila Xenia, sotul ei si fiica lor au petrecut perioada de autoizolare. 

Xenia Deli este unul dintre cele mai cunoscute si apreciate modele de la noi. Frumoasa basarabeanca este casatorita cu milionarul Ossama Fathi Rabah Al-Sharif. In 2018, cei doi au devenit parintii unei fetite pe care au numit-o Anastasia.

 

Surse foto: Google.com, aquarellle.md

Articole din aceeasi categorie