19.06.2020
In film, tuturor le este frica de ea! Cum arata „The Nun” in realitate?

Daca esti un amator al filmelor de groaza, probabil, cunosti si celebrele ecranizari „The Conjuring”, „The Nun” sau „Annabelle”. In toate acestea exista o calugarita care te face sa tresari de frica si probabil, niciodata nu ai avut curajul sa privesti mai amanuntit acest personaj. Iata ca in spatele rolului infricosator sta o femeie destul de simpla.

Citeste si : 10 filme horror, pe care sa le urmaresti in aceasta seara alaturi de gasca ta

Bonnie Aarons este o doamna in varsta de 41 de ani care a devenit celebra datorita talentului sau actoricesc, dar si celui de a scrie scenarii. Femeia si-a inceput cariera de vedeta de cinema in anul 1994, jucand un rol in filmul „Exit to Eden”, dar s-a remarcat, in special, pentru personajul ingrozitor „Valak” din filmele mentionate mai sus.

Bonnie are in colectia sa mai multe filme horror, dar si cateva drame, printre care: „The princess diaries 1, 2” (2001/2004), „Shallow Hall” (2001), „Valentine's Day” (2010) etc.

Actrita s-a nascut pe 3 iunie, anul 1979, in orasul american - Los Angeles. Despre viata personala a lui Aarons nu se stiu prea multe detalii, pentru ca aceasta o ascunde de ochii publici. Totusi, presa america scrie ca femeia nu este inca casatorita si nu are copii.

Citeste si : Un nou film de groaza se anunta a fi unul dintre cele mai terifiante de pana acum - VIDEO

Sursa foto: Google.com

Articole din aceeasi categorie