08.11.2019
In ce luna sa te casatoresti in 2020 pentru o casnicie fericita
Planificarea unei nunti poate fi de-a dreptul coplesitoare. Esti invaluita de emotii, iti doresti ca totul sa iasa exact asa cum ti-ai imaginat, invitatii sa se bucure alaturi de tine, sa nu ai parte de surprize neplacute in tot acest proces si multe altele care, din pacate, sunt inevitabile. Cea mai dificila parte nu tine neaparat de alegerea rochiei de mireasa sau de alegerea localului in care sa-ti creezi lumea de basm, ci alegerea datei in care sa fii condusa la altar, sa fii mireasa.

Potrivit astrologului Carolyne Faulkner, se pare ca ziua ideala in care sa spui ”DA” este 20 februarie 2020. Aceasta data pare sa reprezinte ingerii si ”noile inceputuri”.

„In numerologie, numarul 2 reprezinta semnificatia femeilor puternice si curajoase care-si pleaca cu gratie capul”, explica specialistul. ”In astrologie, numarul 2 marcheaza casa Taurului si, cum semnul zodiacal este condus de Venus, zeita dragostei si frumusetii, reprezinta rabdarea, tenacitatea si dedicatia de a ramane loial si de munci din greu pentru a construi o uniune incredibila si de lunga durata”, adauga Carolyne Faulkner.

Imagini pentru caroline stefan wedding

Asadar, daca nu ai stabilit inca o data a nuntii, poti lua in calcul aceste informatii. In plus, chiar daca nu te-ai gandit la acest pas alaturi de partener, anul 2020 este perioada ideala de a duce relatia la un alt nivel. Astrele arata ca Saturn se schimba din semnul zodiacal Capricorn, unde se afla inca din 2017.

Este o combinatie care nu a mai fost vazuta din 1960, din era dragostei, a egalitatii si libertatii, dar mai ales a libertatii de a iubi”, explica Faulkner. ”In ciuda alinierii planetelor in 2020, cuplurile care vor spune ”DA” sub aceasta faza astrologica au sanse mari sa fi fost impreuna de mai mai multe ori, in alte vieti”, adauga astrologul.

Imagini pentru caroline stefan wedding

Sursa foto: Google.com

Articole din aceeasi categorie