03.01.2024
Cat a costat cea mai scumpa nunta din lume? - FOTO

Poate este o surpriza faptul ca cea mai scumpa nunta din lume, nu apartine celebritatilor de la Hollywood sau unei case regale. Said Gutseriev si Khadija Uzhakhov, au avut parte de cea mai aleasaceremonie pana la etapa actuala.

Nunta a avut loc in anul 2016 in orasul Moscova, iar organizarea nuntii a costat peste un miliard de dolari. Mirele Said Gutseriev, este un om de afaceri, care la timpul acela avea 28 de ani. Tatal lui este miliardarul rus, Mikhail Gutseriev. Tanara mireasa Khadija Uzakhov avea 20 de ani si era studenta la stomatologie. Rochia ei a fost realizata de Elie Saab si cantarea 11 kg.

Inside the $1billion wedding of Russian oligarch's son where A-list stars  performed and the bride wore an £18,000 gown - World News - Mirror Online

Gazda ceremoniei a fost un restaurant de lux din Moscova, unde au petrecut 600 de invitati. Rstaurantul a fost impodobit cu decoratiuni spectaculoase. O adevarata opera de arta a fost si tortul de noua etaje.

Sarbatoare in familia lui Emilian Cretu! Fratele cel mare a actorului si-a sarbatorit aniversarea. Vezi ce mesaje de felicitare i-au scris Emilian si Nina - FOTO

Un program artistic a incins atmosfera pe masura. Printre artisti a evoluat interpretul Sting, care a cantat pentru un milion si jumatate de dolari. Iar prestatia frumoasei Jennifer Lopez a costat un milion de dolari. Spaniolul Enrique Iglesias a fost platit cu 500 de mii de dolari. Iar solista Alla Pugacheva cu 300 de mii de dolari.

Inside Elite Russian Couple's 'Billion-Dollar' Wedding - ABC News

Petrecerea a avut si o continuare in Londra, unde a cantat Beyonce si Elton John. La momentul actual, nici o alta nunta nu a depasit recordul stabilit de familia Gutseriev.

Radu Stefan Banica, sarut pasional cu noua iubita. Ipostazele in care s-au afisat public

Articole din aceeasi categorie