13.02.2024
„Imi luau viata”! Oana Zavoranu, marturisiri cutremuratoare despre vrajitoarele care au pacalit-o

In urma cu mai multi ani, Oana Zavoranu era in centrul atentiei dupa ce s-a aflat nu doar ca a mers la vrajitoare, ci si ca le-ar fi oferit acestora diferite bunuri.

Chiar daca afirma ca a fost inselata, vedeta n-a avut incotro si s-a vazut nevoita sa ii dea in judecata pe cei care pretindeau ca au primit mai multe lucruri de la ea. Printre acestea, si cateva case in valoare de sute de mii de euro!

Din cate se pare, Oana Zavoranu ar fi avut recent castig de cauza si a recuperat in prima instanta imobilele al caror pret este de 400.000 de euro.

Deciziile radicale pe care le-a luat Oana Zăvoranu după ce a divorțat de  Alex Ashraf - B1TV.ro

„Pe vila din Muresanu am cel putin zece procese cu tot felul de sarlatani care sunt cu ochii pe casa. Cu ajutorul unei echipe adevarate de avocati, care au frica de Dumnezeu si sunt niste profesionisti prin excelenta, am reusit de doi ani sa facem slalomuri printre jaloane. Printre bombe, practic!

Oana Zăvoranu, de nerecunoscut! Și-a cerut iertare în fața vedetelor pe  care le-a jignit. Cu cine vrea să se împace

Am fost la un pas de evacuare, de executare. Mai aveau putin si imi lau si viata, daca puteau vrajmasii disperati. Tot soiul de dubiosi care nu au vieti si traiesc intr-o escrocherie si chilipiruri. E mult de zis... Doar Dumnezeu stie cata zbatere este de doi ani pe mine. Nimeni si nimic nu m-a putut dobori. Aceasta casa este a mea si asa o sa ramana”, a spus Oana Zavoranu pentru Fanatik.

Chiar daca decizia pe care a primit-o vedeta nu este una definitiva, Oana Zavoranu este sigura ca va castiga toate procesele.

oana zavoranu - Evenimentul Zilei

„Toate completele de judecata vor fi luminate de Dumnezeu. Vor vedea ca adevarul este la mine, nicidecum la arivisti si la camatari. Stiu ca am castigat cateva batalii grele. Stiu ca mai sunt altele. Mai stiu ca razboiul final il voi castiga eu cu Dumnezeu.

De 14 ani ma lupt sa indrept o greseala la care am fost impinsa cand m-am lasat din slabiciune si singuratate in intuneric. M-am lasat in iadul unde m-a atras vrajmasul prin escroacele cu care am gresit fatal, orbecaind si agonizand”, a afirmat Oana Zavoranu.

Articole din aceeasi categorie