25.09.2023
Imaginile cu Madalina Ghenea care au starnit controverse pe Internet. Cu cine a aparut actrita si ce reprosuri au fanii - FOTO

Madalina Ghenea a aparut in compania unui barbat celebru in intreaga lume. Despre cine este vorba si cum au reactionat fanii?

O serie de fotografii cu Madalina Ghenea a starnit cateva controverse pe retelele de socializare. Actrita in varsta de 36 de ani a aparut alaturi de un barbat cunoscut de publicul larg, iar cativa urmaritori de pe retelele de socializare au criticat imaginile cu cei doi.

Pe retelele de socializare, Madalina Ghenea a aparut in compania celebrului designer Philipp Plein, alaturi de care actrita a fost in 2016 intr-o scurta relatie. Fotografiile cu cei doi au fost realizate la Milano, iar ei s-au intalnit cu scopul de a realiza o campanie publicitara.

Designerul a fost cel care a publicat imaginile pe contul lui de Instagram, iar la scurt timp a primit mai multe comentarii de la fani care l-au criticat pe motiv ca s-a pozat cu Madalina Ghenea, avand in vedere ca partenera lui, Lucia Bartoli, este din nou insarcinata si va naste in curand.

Cei doi mai au impreuna un baiat, pe Rocket „Rocky” Halo Ocean. „Nu e frumos pentru sotia ta”, „Unde este sotia ta”, „Sper ca aceasta este doar o reclama”, „Este o campanie, linistiti-va”, „Este doar o sedinta foto”, Relaxati-va, amandoi au relatii separate, este vorba despre publicitate pentru brand”, sunt o parte dintre comentariile pe care Philipp Plein le-a primit pe Instagram. 

In luna aprilie, Lucia BartoIi a anuntat pe Instagram ca ea si Philipp Plein vor deveni parinti.

Dianna Rotaru va aduce pe lume o fetita! Cand urmeaza sa nasca, dar si cum se simte viitoarea mamica - VIDEO

„Bebelusul cu numarul 2! Ne simtim atat de entuziasmati si binecuvantati”, a scris Lucia BartoIi alaturi de un video in care le dezvaluie vestea fanilor ei.

De cateva luni, Madalina Ghenea traieste o poveste de dragoste alaturi de jucatorul de tenis Grigor Dimitrov, insa au fost putine ocaziile in care a vorbit despre relatia lor. Actrita este una dintre vedetele discrete si nu obisnuieste sa faca des marturisiri despre viata ei personala, incercand pana acum sa o pastreze cat mai departe de lumina reflectoarelor. Actrita s-a remarcat pe plan international in Youth, in regia lui Paolo Sorrentino, avand un rol cheie in film, al unei femei care detine informatii esentiale pentru ancheta politiei. A jucat si in pelicula Urma, in regia lui Dorian Boguta, fiind primul rol intr-un film romanesc. 

Dan Ionita va deveni tatic! Cum a facut marele anunt: „Mereu am fost sincer si deschis cu voi...” - FOTO

Madalina Ghenea are toate motivele sa fie mandra de cariera ei. Pe plan profesional, actrita a bifat pana acum nenumarate reusite. Dupa aparitia in House of Gucci, megaproductia lui Ridley Scott, in care a jucat alaturi de nume celebre de la Hollywood, printre care Lady Gaga, Adam Driver, Salma Hayek si Al Pacino, actrita a acceptat o alta provocare. Vedeta a avut oportunitatea de a juca in Deep Fear, un film in regia lui Marcus Adams, alaturi de Ed Westwick, cunoscut mai ales pentru rolul sau, Chuck Bass, din celebrul serial Gossip Girl.

Articole din aceeasi categorie