28.12.2023
Imagini fabuloase de la cununia lui Ianis Hagi. Aleasa lui a purtat rochii de 26.000 $, mama lui a stralucit, decorul, ca la Hollywood - FOTO

Ianis Hagi s-a cununat civil chiar de Craciun cu iubita lui, Elena Tanase. Petrecerea la care au participat sute de invitati a fost una spectaculoasa. Decorurile, sala, tinutele, oaspetii si, mai ales, mirii au fost la superlativ.

Pentru cea mai importanta zi din viata lui personala, fiul lui Gheorghe Hagi a avut emotiile la purtator, dar a si stralucit de mandrie, mai ales ca la brat a avut-o pe frumoasa Elena. Tanara nu a imbracat inca rochia de mireasa, dar cele doua tinute alese pentru cununie si petrecere i-au venit nu numai superb si au facut-o vedeta serii, ci au venit si cu o nota de plata astronomica. Conform click.ro, cele doua rochii purtate de Elena, de acum Elena Hagi, au costat peste 26.000 de dolari. 

Cei doi tineri si-au concentrat si petrecerea, si tinutele in jurul nuantelor de rosu, culoarea iubirii, dar si a Craciunului. La cununie, Elena a purtat o rochie lunga, frumos mulata pe corp, de la Marchesa, care a costat 8.000 de dolari, asortata perfect cu buchetul din trandafiri. La petrecere s-a schimbat intr-o alta tinuta, tot lunga si spectaculoasa, in nuante de rosu corai si auriu, de la Elie Saab, care costa aproape 19.000 de dolari.

Elena, doua rochii, Ianis, doua costume, parintii fotbalistului, eleganti si emotionati

De altfel, si Ianis a purtat doua costume care i-au venit manusa si care au costat mii bune de euro. Sora fotbalistului, Kira, nu putea lipsi de la marele eveniment. A ales sa imbrace o rochie mini, in timp ce parintii mirelui au fost si ei extraordinari de eleganti. Daca Gheorghe Hagi a ales un smoching clasic, sotia lui, Marilena, a stralucit la propriu si la figurat intr-o rochie argintie. Fericiti, au pozat langa fiul lor si proaspata lor nora.

Kathryn C si-a facut o schimbare radicala de look! Cum arata cu parul grizonat - FOTO

Nunta inca nu a fost stabilita, dar tinerii Ianis si Elena, in varsta de 24, respectiv 23 de ani, sunt de acum o familie cu acte-n regula.

Horia Brenciu si formatia Pindu au fost printre cei care au intretinut atmosfera cu piesele lor de dragoste si dans.

Cine este Elena Tanase, sotia lui Ianis Hagi

Elena Tanase este tanara care-i este alaturi lui Ianis Hagi de ani buni. Este din Constanta si provine dintr-o familie instarita, cu origini aromane, la fel ca proaspatul ei sot. Elena a studiat la Colegiul National Mircea cel Batran, una dintre cele mai prestigioase unitati de invatamant din oras. Pentru ca si ei ii place discretia, la fel ca lui Ianis, Elena isi tine privat contul de Instagram.

Tatal logodnicei lui Ianis, Dimciu-Palavoti Tanase, are afaceri importante in domeniul constructiilor si al agriculturii. Il cunoaste de multi ani pe Gheorghe Hagi, pe care l-a si invitat la un eveniment de familie, in 2019.

De ce s-au despartit Andreea Marin si Stefan Banica: „Am luat masuri tarziu”

Articole din aceeasi categorie