08.05.2023
Pentru prima data o interpreta din Moldova a obtinut marele premiu la Festivalul „Sanremo Junior”! Vezi prestatia Madalinei Lungu in cadrul renumitului concurs - FOTO/VIDEO

Tanara interpreta in varsta de 13 ani, Madalina Lungu, a obtinut marele premiu la Festivalul International de Muzica „Sanremo Junior”, care a avut loc la data de 3 mai la Teatrul Ariston din Sanremo, Italia.

Despre succesul obtinut a povestit mama artistei pe pagina sa de Facebook, acolo unde a publicat un video cu prestatia Madalinei, fotografii din cadrul concursului, dar si un mesaj pentru internauti.

„Prestatia Madalinei Lungu pe scena renumitului Teatru Ariston de la Sanremo, acompaniata de orchestra Sanremo Junior, sub bagheta dirijorului Alessandro Scaglione, interpretand piesa „Dupa noapte vine zi”,  in finala mondiala Sanremo Junior 2023.”, a mentionat Elena Lungu.

De asemenea, mama Madalinei le-a multumit tuturor celor care au fost alaturi de ele in perioada de pregatire pana la concurs: „Alaturi de alti 19 concurenti, si-a etalat talentul slefuit de profesoara de canto Rodica Rosioru care a sustinut-o din culise, stralucind in tinuta creata de designerul vestimentar Diana Voevutki si sustinuta in sala de moldovenii din diaspora. Multumim tuturor, celor care ati transmis mesaje de incurajare si felicitari la adresa Madalinei.”

Stil si rafinament! Ce tinuta a imbracat Maia Sandu la ceremonia de incoronare a Regelui Charles al III-lea - FOTO

Madalina Lungu s-a nascut la data de 4 decembrie 2009. Fiind pasionata de muzica, de-a lungul timpul aceasta a participat la numeroase concursuri din: Bulgaria; Germania; Letonia; Ucraina; Romania; Italia; Rusia si Spania.

A trait senzatii de nedescris cand si-a vazut fiica pasind pe urmele lui! Coregraful Iulian Turanu: „Mi-au dat lacrimile” - VIDEO

Articole din aceeasi categorie