05.08.2022
Imagini adorabile cu Mila Kunis si Ashton Kutcher, alaturi de cei doi copiii ai lor - FOTO

Mila Kunis si Ashton Kutcher au fost surprinsi intr-o dupa-amiaza petrecuta cu cei doi copii ai lor la cumparaturi in Los Angeles.

Mila Kunis si Ashton Kutcher sunt parinti cu norma intreaga, iar cand vine vorba despre timpul petrecut in familie, cei doi petrec momente adorabile cu copiii. Ashton si Mila s-au tinut de mana cu adorabila lor fiica Wyatt si fiul Dimitri, in timp ce au fost vazuti facand cumparaturi in Los Angeles.

Mila Kunis si Ashton Kutcher, surprinsi alaturi de copii

Celebrul cuplu a iesit in Los Angeles pentru a face cateva comisioane si alaturi de ei au fost adorabila lor fiica, Wyatt, 7 ani, si fiul Dimitri, 5 ani. Actorul, in varsta de 44 de ani, a purtat un tricou si jeans in timp ce isi tinea baiatul de mana. Intre timp, sotia lui, in varsta de 38 de ani, a aratat sic in salopeta maro, fiind cu ochii pe fetita lor.

Andreea Banica, detalii nestiute despre relatia cu fiica ei, Sofia: „I-am spus sa aiba grija, sa stie ceea ce cheltuieste”

Dupa-amiaza petrecuta in familie vine in contextul in care Ashton si Mila, care s-au cunoscut pe platoul de filmare al serialului That 70s Show in 1998, au inceput filmarile pentru viitorul spinoff That 90s Show in personajele lor, Michael Kelso si Jackie Burkhart. Vorbind cu ET, Kutcher a precizat ca s-a simtit „ciudat' cand s-a reintors pe platou, insa l-a cuprins un sentiment de nostalgie.

„A fost super nostalgic si foarte ciudat. Sa ma intorc in subsol, sa ma intorc pe platou a fost ciudat. Iar apoi, fiind in preajma tuturor, a fost… bizar.”, a spus Ashton Kutcher.

Nina Cretu, infectata cu Covid-19! Afla cum se simte aceasta si cu ce se ocupa fiind izolata: „Primele simptome le-am avut exact cu o saptamana in urma” - FOTO

Topher Grace, Laura Prepon si Wilmer Valderrama se alatura lui Ashton si Mila in aparitii ca invitati pentru acest spin-off, care o urmareste pe fiica lui Eric (Topher) si a Donnei (Laura), Leia Forman (Callie Haverda), in timp ce aceasta isi viziteaza bunicii pe timpul verii.

Actorul, despre timpul petrecut cu familia

In timpul premierei din Los Angeles a noului sau film „Vengeance”, Kutcher, in varsta de 44 de ani, a vorbit pentru PEOPLE despre vara interesanta pe care a avut-o alaturi de sotia sa, Mila Kunis, in varsta de 38 de ani, si cei doi copii ai lor. Actorul a dezvaluit ca familia tocmai s-a intors dintr-o „calatorie nebuna de 10 zile”.

„Ma simt cel mai bine cu copiii mei. Daca nu ar trebui sa ii trimit niciodata inapoi, asta ar fi preferinta mea. Ne-am plimbat cu o rulota prin parcurile nationale din tara. Am stat cu copiii nostri 24 de ore din 24, 7 zile din 7 si a fost fenomenal.”, a mai spus actorul.

Articole din aceeasi categorie