05.08.2022
Andreea Banica, detalii nestiute despre relatia cu fiica ei, Sofia: „I-am spus sa aiba grija, sa stie ceea ce cheltuieste”

Andreea Banica a oferit detalii despre relatia pe care o are cu fiica ei si a dezvaluit ca i-a facut un card personal Sofiei, oferindu-i acces la partea financiara.

Andreea Banica este una dintre cele mai cunoscute artiste de la noi, care se bucura de un succes rasunator. Cu o cariera de ani de zile in muzica, vedeta are parte de o viata cum multi doar viseaza, iar cand vine vorba despre confortul familiei, cantareata isi doreste tot ce este mai bun.

Andreea Banica i-a facut fiicei sale un card personal

Artista a oferit detalii inedite despre relatia pe care o are cu fiica ei Sofia, care pare sa ii calce pe urme mamei sale. Tanara adolescenta este o adevarata domnisoara, care invata de la o varsta frageda ce inseamna independenta. Sofia merge singura la scoala, iar de curand a invatat de la parinti cum sa isi cheltuiasca banii. Andreea Banica a povestit ca i-a facut chiar si un card fiicei sale, semn ca are incredere in ea pentru a-i da acces la partea financiara.

De asemenea, Andreea Banica a laudat-o pe fiica ei si a precizat ca nu este deloc o fetita cheltuitoare si nu ii face niciodata probleme. Ba mai mult, Sofia este o tanara echilibrata si a inteles foarte bine cum ar trebuie sa isi gestioneze banii.

Cum se intelege, de fapt, Victoria Beckham cu nora sa, Nicola Peltz. Dezvaluirile celor apropiati sunt surprinzatoare

„Da, Sofia are un card, pe care i l-am facut. Noi stim foarte bine ce bani are pe el, cand are nevoie cere, ne suna, vreau si eu bani. Nu este o fetita cheltuitoare, nu cere multe lucruri, chiar e un copil echilibrat deocamdata. Este cardul ei, are acces tot timpul, ea stie foarte bine cum isi cheltuieste banii. I-am spus sa aiba grija, sa stie ceea ce cheltuieste, sa vada ce, pe cat, cum, sa nu cheltuiasca asa, pentru ca banii nu cad din cer, banii se muncesc. Nu are o suma lunar, pentru ca nu este un copil cheltuitor. Are nevoie de bani pentru scoala, sa-si ia mancare la scoala, cartela de metrou, merge la o onomastica, dar tot eu ii iau cadouri, este cumpatata, are grija de bani”, a spus vedeta pentru revista viva.ro.

Andreea Banica a mai spus ca Sofia ii seamana foarte bine tatalui ei. Lucian Mitrea este si el un barbat cumpatat cand vine vorba de cheltuieli si nu obisnuieste sa risipeasca banii. Potrivit artistei, acest lucru a atras-o foarte mult la sotul ei inca de la inceput. Desi a recunoscut ca o buna parte din timp a cheltuit sume destul de mari, Andreea a devenit acum ceva mai atenta la partea financiara.

Nina Cretu, infectata cu Covid-19! Afla cum se simte aceasta si cu ce se ocupa fiind izolata: „Primele simptome le-am avut exact cu o saptamana in urma” - FOTO

Articole din aceeasi categorie