28.08.2024
Imaginea emoționantă publicată de fiica lui Alain Delon la despărțirea definitivă de acesta

După ce familia actorului și-a luat un ultim rămas bun de la el sâmbătă, la locuința sa din Douchy, în Valea Loarei, tânăra actriță franceză Anouchka Delon a postat o fotografie inedită din albumul său privat.

Alain Delon, eternul star al cinematografiei franceze, s-a stins din viață lăsând în urmă un val de nostalgie, iar mesajele, omagiile și, mai ales, amintirile celor care l-au iubit sau admirat vor persista încă o vreme. După funeraliile emoționante cu care familia și-a luat rămas bun sâmbăta trecută la reședința sa de la Château de Brûlerie, în localitatea franceză Douchy, conform dorinței sale, fiica sa, Anouchka Delon, lumina ochilor săi, i-a dedicat câteva versuri prețioase, alături de o imagine inedită, care arată latura cea mai familiară, vulnerabilă și intimă a actorului.

Te trec fiorii! Satoshi, Dara, Magnat și Feoctist au lansat o piesă emoționantă cu ocazia Zilei Independenței - VIDEO

„Te voi purta în inima mea. Pentru ca tu să-mi faci frica să dispară. Mai presus de toate, nu spune nimic, nu spune nimic, sunt prea bine acolo. Te iubesc, știi, numai pe tine, știi. Nu pot trăi niciodată fără tine. Te iubesc pe tine și pe tine. Te iubesc, tati”, a scris Anouchka Delon, în vârstă de 33 de ani, însoțind fotografia în care îi putem vedea pe tată și fiică sărbătorind o zi de naștere. Într-o altă fotografie, se țin strâns de mână... Instantaneele corespund ultimilor ani ai actorului, deja cu o sănătate precară și primind toată afecțiunea fiicei sale mijlocii.

Imposibil de uitat când Alain Delon a prezentat-o pe Anouchka în paginile revistei „Hello”! Era anul 1991 și el era foarte bucuros. La 56 de ani, ea era primul său copil cu Rosalie van Breemen, o showgirl anonimă pe care o cunoscuse cu patru ani înainte și cu care locuia într-o casă din pădure. În reportajul excepțional, protagonistul din „Ghepardul” poza alături de cele două femei din viața sa și spunea cu mândrie: „Cea mai mare fericire a mea este să o văd pe fiica mea trezindu-se și, de asemenea, să ard de nerăbdare în dorința de a o vedea pe Anouchka crescând”. În interviu, el a definit paternitatea drept cel mai bun lucru care i s-a întâmplat vreodată. Primul său copil a fost Anthony Delon, azi de 59 de ani, născut din căsătoria cu Nathalie Barthèlemy, de care s-a despărțit în 1968. După o lungă relație cu Mireille Darc, a cunoscut-o pe Rosalie van Breemen, cu care, pe lângă Anouchka, a avut și un alt băiat, pe Alain-Fabien, azi de 30 de ani.

Horoscop 28 august 2024. Problemele în cuplu pentru o zodie din cauza banilor

Cei trei copii ai lui Alain Delon și-au iubit tatăl, chiar și în detrimentul relației lor frățești. Ultimii ani din viața starului de cinema au fost marcați de sănătatea delicată a acestuia și de neînțelegerile dintre frați. La începutul acestui an, Anthony Delon a acuzat-o pe sora sa, Anouchka Delon, că a pus în pericol viața tatălui său, ascunzându-i rezultatele unor teste medicale care arătau că capacitatea cognitivă a artistului era afectată. Alain-Fabien i-a luat partea lui Anthony. Această controversă a determinat justiția franceză să ia o decizie drastică și, în urma unei evaluări medicale, actorul să fie plasat sub protecție judiciară, după cum a relatat BFMTV. Această figură juridică, mai puțin restrictivă decât o tutelă, i-a permis actorului să fie însoțit de un mandatar, care era responsabil de urmărirea sa medicală și alegea medicii care îl tratau.

SURSĂ FOTO: GOOGLE

Articole din aceeasi categorie