27.08.2024
Te trec fiorii! Satoshi, Dara, Magnat și Feoctist au lansat o piesă emoționantă cu ocazia Zilei Independenței - VIDEO

„Cer Senin” este piesa lasată de către Satoshi, Dara, Magnat și Feoctist.

Noua melodie oferă ascultătorilor o compoziție muzicală plină de sentiment și profunzime.

„Cer Senin” se dovedește a fi un omagiu adus valorilor și spiritului de independență, îmbinând talentul și creativitatea celor patru artiști într-o lucrare ce promite să rămână în inimile fanilor pentru mult timp.

Psihoterapeut Axenia Bot dezvăluie cele 5 surse ascunse care îți consumă energia: „Cu cât mai multe relații neîncheiate purtăm în minte...” - VIDEO

„Demult Moldova noastră nu a fost prețuită și iubită atât de mult. Ceea ce se întâmplă acum în jurul ei îmi face pielea de găină. Mă bucură enorm faptul că prin intermediul vostru, acest sentiment față de țară îl pot simți și cei ce credeau că nu mai sunt dispuși să o facă”, „La mulți ani Moldova. Locul unde ești mereu așteptat cu brațele deschise”, „Stau la locul meu de muncă undeva prin Anglia și plâng ca un copil ascultând această piesă”, sunt câteva dintre reacțiile internauților după ce au ascultat cântecul.

De asemenea, casa de discuri „Versus artist”, de unde fac parte și cei 4 interpreți a notat: „Îi dorim țării noastre un cer senin, cu cât mai multe stele care apar și mai puține care cad. Dragi moldoveni, vă felicităm cu ocazia celor 33 de ani de independență a Republicii Moldova”.

„Gusturile se Discută” revine într-o ediție specială. La 25 de ani de PRO TV Chișinău, petrecem cum trebuie - VIDEO

Articole din aceeasi categorie