28.09.2020
Ileana Lazariuc - intr-o fotografie adorabila alaturi de noul sau prieten! „Cat este de frumos!!!”

Ileana Lazariuc e una dintre cele mai cunoscute si apreciate vedete din showbizul romanesc. Chiar daca nu este foarte activa pe retelele de socializarea, uneori, interpreta da dovada de generozitate si isi incanta admiratorii cu imagini ce surprind fragmente din viata ei privata.

De curand, Ileana si-a bucurat urmaritorii de pe Instagram cu o postare induiosatoare. Ea a poblicat doua fotografii in care apare alaturi de un catel, iar in descrierea imaginii a scris: „Buddies” ceea ce se traduce ca: „Prieteni”. 

Se pare ca artista si-a facut un nou prieten si acum se bucura din plin de compania acestuia. Internautii nu au ezitat sa aprecieze postarea si au „navalit” cu intrebari si complimente. Daca unii s-au rezumat la a-si exprima admiratia pentru Ileana si pentru amicul ei patruped, altii s-au aratat extrem de curiosi sa afle cat mai multe despre catel: „Ce caine frumos!”; „E absolut adorabil!”; „Baiat???; „Cat de frumos e!”; „Perfecta!”, au scris acestia.

Ileana Lazariuc este o actrita, cantareata si fotomodel roman originara din Republica Moldova. Ea este fiica cea mica a cantaretei Anastasia Lazariuc si a lui Gheorghe Criganuta. Vedeta a fost casatorita cu Ion Ion Tiriac. Cei doi au impreuna doi copii, Alexandru si Nicholas.

 

 

Citeste si :  Ileana Lazariuc si Ion Ion Tiriac au ramas in cele mai bune relatii dupa divort. Mesajul care spune tot!

Surse foto: Google.com, Instagram.com

Articole din aceeasi categorie