01.02.2022
Idei de cadouri pentru Ziua Indragostitilor! Suprinde-o fara sa cheltui o avere. Vezi cele 4 propuneri - FOTO

Daca in fiecare an, cu putin timp inainte de 14 februarie, esti genul care da din colt in colt pentru ca inca nu a gasit cadoul perfect pentru iubita, iata o lista cu cele mai interesante idei pentru a-ti surprinde partenera! 

Ziua Indragostitilor sau varianta ei americana, Valentine's Day, nu este despre daruri, ci de a petrece cea mai romantica intalnire cu persoana iubita.

Rita Ora, cum n-ai mai vazut-o. Artista, electrizanta intr-un costum cu animal print, intr-un pictorial pentru Vogue Arabia - FOTO

Cu toate acestea, la asa o ocazie, se cade sa te prezinti pregatit si cu o mica atentie, iar daca te-ai saturat de clasicul „flori si ciocolata” si vrei sa iesi putin din tipar, iata cateva idei! Ziua de 14 Februarie se apropie cu pasi repezi asa ca nu lasa totul pe ultima suta de metri!

Parfum de corp

Daca parfumurile de la brand-urile mari vi se par putin cam scumpe, nu luati o copie a acestora, deoarece este de prost gust. Orientati-va, in schimb, catre un produs original, insa al unui brand mai mic, care face parfumuri de corp, denumite si body mist. Miros foarte frumos si au un pret extrem de accesibil, si, daca gasiti firma potrivita, pot fi si rezistente. Cele mai apreciate sunt cele de cocos, vanilie sau migdale, insa exista multe variante ale acestui produs.

Lenjerie sexy

Un alt cadou cu care nu puteti da gres este lenjeria sexy! Un plus este ca, daca aveti noroc, poate ajungeti sa vedeti si o „demonstratie” a modului in care arata lenjeria, direct in dormitor. Asadar - un singur cadou, doi destinatari!

Stiai ca exista frica de fericire, numita si cherofobie? Psihologul Maxim Orindas iti spune totul despre ea: “Doamne, de unde atata fericire? Ma si tem sa-i vorbesc cuiva despre asta!”

Geanta

Este un cadou practic care cu siguranta o va surprinde pe persoana iubita. In acest an sunt recomandate gentile de culori puternice, precum cele rosii, verzi sau galbene.

Imagine 2 din GEANTA DE UMAR MATLASATA CU LANT de pe Zara
Imagine 0 din GEANTA CU BANDULIERA SI DETALIU METALIC de pe Zara

Pijamale

Poti gasi pijamale pentru toate gusturile si buzunarele. Opteaza pentru culori pastelate si materiale naturale.

Daniela Cheltuitor - vacanta la munte alaturi de sot si nasi! Vezi fotografia in care se observa burtica de graviduta: „La moment ma simt foarte bine moral” - FOTO/VIDEO

Articole din aceeasi categorie