28.06.2022
I-a fost dificil sa joace in filme din cauza razboiului din Ucraina! Ce declaratii neasteptate a facut Jennifer Aniston

In februarie, la Paris, vedeta s-a filmat pentru„Murder Mystery 2” ,care este o continuare a filmului cu acelasi nume, lansat in 2019.

Totusi sunt impreuna? Kendall Jenner si Devin Booker au fost fotografiati de paparazzi - FOTO

Fiind pe platourile de filmare, celebritatea de la Hollywood a recunoscut ca era stresata, deoarece se afla destul de aproape de Ucraina.

„Au fost trei luni departe de casa. Si a fost greu, nu numai pentru ca eram departe de catelusii mei. Ucraina era la o aruncatura de bat.”, a povestit vedeta.

La filmari vedeta s-a simtit neputincioasa si trista, insa la un moment dat a inteles ca trebuie sa fie puternica.

Bloggerita Rodica Untila a implinit 32 de ani! Vezi surpriza de care a avut parte in Turcia, dar si mesajul emotionant publicat de aceasta - VIDEO

„Mi-am reamintit ca oamenii vor sa rada. Oamenii au nevoie de comedie. Oamenilor le place sa nu se gandeasca la rau macar pentru un minut.”, a adaugat Aniston.

Jennifer Aniston este o actrita, regizoare, producatoare de film si femeie de afaceri americana. Ea a cucerit faima internationala pentru rolul lui Rachel Green in sitcom-ul Friends, rol pentru care ea a castigat un premiu Emmy, un Glob de Aur si un premiu Screen Actors Guild Award. 

Articole din aceeasi categorie