26.08.2024
I-a cucerit din nou pe fani! Irina Rimes a ajuns în trending cu videoclipul pentru piesa „Bădiță” - VIDEO

Piesa „Bădiță”, lansată de Irina Rimes la începutul acestei veri are acum și un videoclip.

Clipul a fost realizat în același stil ca și celelalte ce fac parte din proiectul Irinei - „Origini”. Filmările au avut loc în natură, punându-se accent pe portul popular și pe tradiții.

În 2 zile de la lansarea pe Youtube, videoclipul pentru „Bădiță” a ajuns numărul 13 în trending, ceea ce i-a încântat de-a dreptul pe fani.

„Povestea de dragoste din „Bădiță” a fost cea care mi-a deblocat sufletul după 8 luni amare”, „Am impresia că Irina s-a găsit pe sine în noul album”, „Niciodata nu mă dezamăgești! Mereu faci ceva special, care să fie acolo mereu”, sunt câteva dintre reacțiile internauților după ce au privit noul clip.

Momentul în care un bărbat furat la naștere își întâlnește mama biologică. Primele cuvinte pe care i le-a spus când l-a văzut - VIDEO

Cântecul a fost compus de Irina Rimes, Mihai Cernea, Cristian Comaroni, Andrei Comaroni şi David Goldcher, pe versuri scrise de Irina Rimes.

„Bădiță” face parte dintr-un material mai amplu, intitulat „Origini”, ce îi va surprinde pe fanii artistei cât de curând, la fel cum a făcut-o și „Dudadu”, care face turul Europei alături de DJ renumiți precum: Steve Aoki, Dj Dark, GOLDCHER, Dj Dash.

Irina Rimes este unul dintre artiştii emblematici ai industriei muzicale actuale din Republica Moldova și România, care şi-a pus amprenta asupra publicului, topurilor radio şi TV prin stilul unic de interpretare, piese statement, peste 340 de show-uri live intense şi pline de emoţie și peste 450 de milioane de vizualizări pe YouTube.

„Încerc să găsesc pozitivul, ceea ce încă nu-mi reușește”! Irina Rîngaci, mesaj plin de dezamăgire de ziua ei de naștere - FOTO

„Despre el”, „Cosmos”, „Pastila” și „ACASĂ” sunt cele patru albume compuse de Irina care includ hituri precum „Visele”, „Ce s-a întâmplat cu noi”, „Iubirea noastră mută”, „Bandana”, „Bolnavi amândoi”, „Nu ştii tu să fii bărbat”, iar colaborările cu artişti precum Guess Who, Carla's Dreams, The Motans, INNA, Grasu XXL, Bruja sau Cris Cab, dar şi piesele compuse pentru Andra, Antonia, Nicole Cherry confirmă versatilitatea sa.

Articole din aceeasi categorie