22.05.2024
Hulk de Moldova și soția lui, în rol de nași! Ce apariție au avut cei doi la eveniment - GALERIE FOTO

Ion și Olga Cuțelaba au avut un motiv frumos de a reveni în Moldova. Cei doi au cununat un cuplu de miri, acum câteva zile.

Evenimentul a fost împărtășit printr-o postare pe Instagram. Olga a ales pentru rolul de nașă să îmbrace o rochie sexy de culoare roșie, care i-a accentuat frumos silueta bine lucrată la sală, iar Ion a optat pentru o ținută clasică - un costum negru pe care l-a asortat cu o cravată de culoarea rochiei.

 „Cât de frumoase sunt tradițiile la noi!!! muzica ei preferată în seara aceasta!
Sa trăiți finilor fericiți si plini de viața”, a scris luptătorul în descrierea imaginilor.

Anterior, într-un interviu marca perfecte.md, Olga Cuțelaba ne-a mărturisit care au fost calitățile lui Ion care au cucerit-o?„Imi placeau baietii rai! Eu de mica aveam mai multi prieteni baieti decat fete si dintotdeauna mi-am dorit un barbat puternic asa ma simt eu protejata. De ce zic baietii rai, fiindca cand l-am cunoscut pe Ion el era chel, purta o geaca din piele de culoarea neagra si avea 120 kg. Felul lui dadea impresia de baiat rau. Chiar si acum cand se tunde ne aducem aminte si ne radem, seamana mai mult cu cel de atunci. Dar bine, acum imi place mai mult cu par.”

VEZI INTERVIUL INTEGRAL AICI

Ion Cutelaba a devenit tata atunci cand avea doar 20 de ani, iar acum se poate lauda cu o sotie frumoasa pe nume Olga si doua fetite superbe. Luptatorul isi adora familia, iar dovada sunt imaginile postate cu regularitate pe retelele de socializare. 

Familia Cutelaba este stabilită în Las vegas, SUA, acolo unde Ion este un artist martial mixt profesionist care concureaza in divizia semigrea a Ultimate Fighting Championship.

Articole din aceeasi categorie