Cum e sa fii sotia lui „Hulk de Moldova”? Olga Cutelaba - cea care sta in spatele luptatorului UFC si a plans la toate meciurile lui: „Imi placeau baietii rai. El era chel, purta o geaca din piele de culoarea neagra si avea 120 kg”. INTERVIU

Olga Cutelaba a povestit cum e sa fii sotia unui luptator UFC si cum impreuna cu Ion Cutelaba au trecut prin multe greutati, iar intr-un final au ajuns sa formeze o familie frumoasa si fericita. Despre asta si multe altele - intr-un interviu marca Perfecte.md

Te-ai gandit vreodata cum e sa fii sotia unui luptator? Probabil ti-ai imaginat un portret de genul: multe rani, medicamente, deplasari, dar si grija continua.

Olga Cutelaba este femeia care stie raspunsul la aceasta intrebare, deoarece este femeia a carui sot este luptatorul UFC, Ion Cutelaba. Este cea care i-a fost alaturi la fiecare meci, care a inchis ochii ca sa nu vada cum omul ei drag primeste o lovitura si este cea care intotdeauna il asteapta acasa cu mult dor. 

Mult curaj, dedicare, si desigur, dragoste puternica - de toate astea se bucura Ion Cutelaba, deoarece sotia lui stie sa-i ofere caldura si sustinere in toate.

Noi am aflat cum e sa fii in pielea unei sotii de luptator, sa il astepti de la meciuri si sa fii alaturi de el orice nu s-ar intampla, chiar de la Olga Cutelaba, mamica a doua fetite adorabile.

V-ati cunoscut cu sotul tau cand era deja luptator?

„Da cand ne-am cunoscut Ion deja practica luptele martiale mixte, dar nu stiam pe atunci cu ce se mananca acest sport. Mi se parea totul mult mai ,,usor’’.

Care au fost calitatile care te-au cucerit la el?

„Imi placeau baietii rai! Eu de mica aveam mai multi prieteni baieti decat fete si dintotdeauna mi-am dorit un barbat puternic asa ma simt eu protejata. De ce zic baietii rai, fiindca cand l-am cunoscut pe Ion el era chel, purta o geaca din piele de culoarea neagra si avea 120 kg. Felul lui dadea impresia de baiat rau. Chiar si acum cand se tunde ne aducem aminte si ne radem, seamana mai mult cu cel de atunci. Dar bine, acum imi place mai mult cu par.”

Prin ce provocari si greutati ati trecut in doi?

„De la inceput noi nu traiam, dar supravietuiam! A fi un luptator profesional in devenire necesita multa investitie si mult timp, respectiv Ion nu avea timp pentru un alt job, iar eu invatam si eram in perioada maternitatii. Iar mai apoi odata cu aparitia unui copil, cheltuielile se marise. Ne-a fost foarte greu, lipsa de bani aducea ganduri si discutii de a lasa acest sport si la un moment eram foarte aproape de a realiza. Da a fost asa o perioada, dar acum sincer nu imi pare rau si nici nu imi este rusine sa o zic, am trecut impreuna si prin rau nu doar prin bine. Asta ne-a invatat cum sa pretuim tot ce ne ofera viata. Sunt mandra de noi, ca nu am cedat si am reusit impreuna de a realiza ceea ce isi dorea foarte mult. Isi dorea sa se lupte in cea mai mare organizatie din lume UFC.”


Ai mers la toate meciurile lui?

„Da am mers la 3 lupte cu el, cu parere de rau nu am avut ocazia de a sarbatori dupa nici o lupta, dar ma bucur ca am fost acolo langa el.”

Cum il privesti cand Ion este in ring?

„Nu pot explica prin cuvinte momentul luptei pentru mine, este ceva de nedescris: emotii impreuna cu frica dar tot timpul ma stradui sa fiu optimista.”



Ai plans vreodata la meciurile lui?

„Da, de fiecare data.”


I-ai zis vreodata sa lase sportul?

„Da, au fost discutii la inceput, dar nu a trecut mult timp si am primit propunerea de la UFC. Eram cei mai fericiti!”



Cum il ingrijesti dupa lupte?

„Cum pot eu mai bine.”


Povesteste despre cea mai grea lupta pe care a avut-o si cum v-a afectat?

„Dureros...Eram acolo cu el, insarcinata cu al doilea copil in 24 saptamani. Primul lucru pe care mi l-am zis a fost: sa fiu calma la tot ce va urma, fiindca copilul din mine este pe primul plan si doar la el ma gandeam. Nu ne-a afectat decat emotional.”


Cum e Ion Cutelaba acasa? Ce fel de sot, tata este?

„Ca si la toti. Lucru este lucru, iar familia este familie si nu trebuie sa le incurcam dar putem sa le combinam. Este cel mai bun sot si cel mai bun tata pentru copiii mei!”


Cum Ion Cuteleba se relaxeaza dupa lupte?

„Dupa lupta, Ion acorda toata atentia si timpul familiei, este timpul nostru preferat: intalniri cu prietenii, calatorim si cel mai important fara regim alimentar.”

Cum s-a schimbat viata ta dupa ce ai devenit sotia lui Ion Cutelaba?

„Nici nu mai tin minte cum era viata mea fara acesti oameni minunati linga mine! Sunt binecuvantata pentru tot ce am!”


Cat de des Ion pleaca la meciuri in alte tari si cat de mult ii simti lipsa?

„Destul de des. La moment imi lipseste cel mai mult. Imi este greu singura cu doi copii, dar ma descurc. Pare paradoxal, dar uneori distanta ne apropie si mai mult. Timpul trece foarte repede, inca putin si vine acasa ...cu asta ma ,amagesc’.”

Cum ti s-a parut calatoria in Las Vegas?

„A fost o calatorie multasteptata din cauza vizei. Vegasul e foarte frumos, dar si foarte calduros. Cel putin, noi am fost in cea mai fierbinte luna. Am petrecut frumos timpul impreuna si parca si antrenamentele lui Ion mergeau mai bine. As fi vrut sa mai stau daca nu crestea Amelia atat de repede, ne-am intors la scoala.”

Ion a avut propuneri de a ramane definitiv intr-o alta tara si de a munci acolo?

„Propuneri ele sunt, dar noi nu suntem pregatiti cel putin la moment, pentru a pleca defintiv intr-o alta tara.”

Va doriti ca fetele voastre sa practice acest sport?

„Nu, desigur ca nu! Este prea periculos acest sport pentru fete, asa cred eu, insa Ion are alta parere. Am zis sa nu venim noi cu ideile noastre, ele singure vor decide dar totusi eu tare sper sa nu fie lupte.”

Cum va place sa petreceti timpul in patru?

„Timpul in patru este cel mai frumos lucru ce poate fi si care la moment atat de mult imi lipseste. Nu conteaza daca stam acasa si ne uitam la TV sau daca suntem in vacanta. Pentru mine este important ca suntem impreuna si tot timpul este dedicat familiei. Cu totii iubim acest timp dar ce poate fi mai frumos?!”

Autor: Daniela Frunza

Articole din aceeasi categorie