19.06.2023
Horia Brenciu a cazut pe scena in timpul unui concert: „Asa a fost regia” - VIDEO

Horia Brenciu stie sa faca din orice situatie un adevarat spectacol! Artistul s-a impiedicat la un concert, in momentul in care trebuia sa urce pe scena, iar imaginile au ajuns imediat pe retele de socializare. 

Nu exista clipe stanjenitoare pentru Horia Brenciu! Cantaretul roman a cazut in timp ce urca pe scena unui eveniment privat, iar imaginile au ajuns imediat virale.

Nu s-a ascuns deloc, ba chiar a facut „haz de necaz” si pe pagina sa de Facebook, unde a atasat un comentariu care i-a amuzat pe cei care il urmaresc. 

„N-am crezut cand am cazut! M-am mirat cand m-am sculat! Asa a fost regia! Totul pentru scena, totul pentru victorie!”, a scris Horia Brenciu alaturi de videoclipul comic.

„Eu am vrut sa mai astept un pic, dar la noi Emilian nu poate sa-si tina gura”! Ce detalii a dezvaluit Maria Cretu despre sarcina sa

In videoclipul apreciat de peste 1,7 mii de oameni se poate observa cum celebrul artist se impiedica, dar se ridica glorios si continua sa cante ca si cum nimic nu s-ar fi intamplat.

Fanii au vazut momentul fabulos cu Horia Brenciu, asa ca i-au adresat cateva cuvinte in sectiunea de comentarii: „Bravo! Face parte din coregrafie. Esti genial!”, „Fara acest moment era prea sec. Esti fenomenal!”, „Cand esti foarte bun chiar si atunci cand cazi faci senzatie! Esti si vei fi o legenda”.

A purtat o rochie de doar 250 de lei! Vezi cum arata tinuta pe care a ales-o Ana Cernicova pentru cel mai recent concert - VIDEO

Articole din aceeasi categorie