04.07.2022
Ce spune Britney Spears despre sanatatea ei mintala: „Ma trezesc in fiecare zi si...”

Timp de 13 ani sub tutela tatalui ei, cantareata a trecut printr-o perioada emotionala destul de dificila. 

Acum Britney a mentionat ca nu este doar libera, dar si fericita, iar motivul este evident, vedeta s-a casatorit recent cu antrenorul Sam Asgari.

Nina Cretu - indragostita de stilul retro! Vezi top 6 tinute de inspiratie vintage de la aceasta, dar si articolele impresionante pe care le detine in garderoba sa: „Esti zeita frumusetii si a bunului gust...” - FOTO

Recent Britney Spears a decis sa le povesteasca abonatilor ei de pe retelele sale de socializare despre starea ei psihologica.

 „Sunt fericita si entuziasmata. Sunt bucuroasa ca va pot povesti despre sanatatea mea mintala. Ma trezesc in fiecare zi si le multumesc tuturor celor din jur”, a recunoscut Britney.

Cu cateva zile in urma, tatal cantaretei a depus o cerere la Curtea Suprema din Los Angeles impotriva acuzatiilor prezentate in documentarul despre Britney Spears.

Parisul nu este doar orasul iubirii, dar si a dezamagirii! Cel putin asa a fost pentru interpreta Vlada Botan. Vezi ce s-a intamplat cu tanara artista in aeroport: „Asta e viata mea, e iesita din comun” - VIDEO

Britney Jean Spears este o cantareata de origine americana, castigatoare a premiului Grammy si a 2 premii Emmy, dansatoare, compozitoare, ocazional actrita, producatoare si scriitoare. Britney se naste in Mississippi si are prima aparitie televizata in 1992 ca participant al emisiunii „Star Search”.

Articole din aceeasi categorie