12.09.2020
Halle Berry: dieta si antrenamentele care au ajutat-o sa obtina un abdomen „cu patratele”

Halle Berry se poate mandri cu un corp de invidiat, dupa lungi antrenamente si dieta. Actrita, care a implinit recent 54 de ani, s-a ambitionat sa obtina un adomen ”de fier” pentru cel mai recent film al ei, Bruised, in care joaca rolul unei luptatoare MMA. 

Asa cum Jennifer Lopez s-a antrenat pentru a intra in pielea personajului ei din Hustlers, la fel si Halle Berry a urmat o pregatire sportiva intensa de dragul scenariului. De aceasta data ea a avut o dubla responsabilitate, in primul rand ca actrita in rol principal si in al doilea rand ca regizor al filmului. 

Chiar daca filmarile s-au incheiat, Halle nu s-a lasat de sport. Ea continua sa-si surprinda fanii cu filmulete in care executa diverse exercitii. In unul dintre acestea, ea face genuflexiuni in timp ce il tine in brate pe fiul sau Maceo, in varsta de 6 ani.

Halle Berry a tinut dieta ketogenica, saraca in carbohidrati, atat cu scopul de a se mentine in forma, cat si pentru a-si tine sub control diabetul de tip doi.

„In mod normal mananc doua mese pe zi si renunt la micul dejun”, a dezvaluit Berry intr-o postare de pe Instagram.

Antrenorul ei a dezvaluit, de asemenea, intr-un interviu, ca actrita are o masa principala dupa antrenament, combinand practic micul dejun si pranzul. „De multe ori va avea o friptura de vita cu o salata verde mare, care include de obicei spanac sau varza sau va avea bucatele de pui fript peste o salata cu frunze verzi inchise”, a spus el.  De asemenea, actritei ii place mult avocado, pe care il include in diverse preparate, cum ar fi spre exemplu inghetata. Mananca multe legume organice, precum felii de telina si castraveti, multe afine, capsuni, zmeura si mure.

Citeste si :  Ea este actrita preferata a lui Leonardo DiCaprio. A lucrat cu multe femei talentate, dar sarutul cu ea nu poate fi uitat

Sursa foto: Google.com, Instagram.com

Articole din aceeasi categorie