14.01.2020
Gwyneth Paltrow vinde o lumanare parfumata, care miroase, aparent, precum vaginul ei
Gwyneth Paltrow comercializeaza o lumanare parfumata cu aroma de... vagin.

Lumanarea parfumata „This Smells Like My Vagina” (Aceasta miroase ca vaginul meu – n.red.) are pretul de 75 de dolari, dar in prezent este sold out. In plus, poate fi achizitionata de pe site-ul detinut de Gwyneth Paltrow – Goop – numai de persoane care locuiesc in Statele Unite ale Americii, Canada, Marea Britanie si unele tari din Europa.

Descrierea de pe site a produsului dezvaluie cum a aparut ideea acestei lumanari parfumate, dar si ineditul nume. „Aceasta lumanare a inceput ca o gluma intre parfumierul Douglas Little si GP (Gwyneth Paltrow) – cei doi lucrau impreuna la o aroma si ea a zis brusc… Uhhh, asta miroase precum vaginul meu – ceea ce a dus la o aroma amuzanta, extraordinara, sexy si neasteptat de frumoasa”.

Compania sustine ca este o lumanare parfumata perfecta si ca participantele la summit-ul Goop Health au avut ocazia de a o testa si ca lotul s-a vandut in cateva minute. In ceea ce priveste aroma, exista si cateva note care domina. „Este un amestec de muscata, bergamota si cedru mixat cu trandafir de Damasc si ambrette, care te va purta intr-o lume plina de fantezie, seductie si caldura neasteptata”.

Asa cum probabil ai auzit deja, site-ul de lifestyle Goop, al actritei Gwyneth Paltrow, ajunge pe Netflix sub forma unui serial, The Goop Lab, care va debuta pe 24 ianuarie.

Descrierea oficiala a serialului este: „De la site-ul de lifestyle si wellness goop vine The goop Lab. Prezentat de Gwyneth Paltrow si Elise Loehnen, goop Chief Content Officer, serialul va avea sase episoade care va ghida spectatorul cu dorinte aprinse de explorare si va sparge bariere in explorarea unor subiecte de wellness. Episoadele de 30 de minute vor beneficia de prezenta unor doctori, cercetatori, practicieni ai medicinei alternative si alti experti in sanatatea mintala, fizica, spirituala si sexuala. Serialul va vorbi despre subiecte precum substante psihedelice, terapii, placerea feminina, anti-aging, vindecarea cu energie si corpul uman”.

Sursa foto: Elle.ro

Articole din aceeasi categorie