14.07.2022
Grigorii Leps va deveni pentru prima data bunic: „Sunt linistit pentru viitorul lor...”

La mijlocul lunii iulie, Grigorii Leps isi va sarbatori ziua de nastere. Aniversarea sa de 60 de ani artistul o va sarbatori cu un concert de mare amploare la Luzhniki. Dupa cum s-a dovedit, fiica cea mare a interpretului, Inga, i-a facut un cadou minunat pentru ziua lui - in curand Grigorii va deveni bunic pentru prima data. 

Pe 15 iulie, la Luzhniki va avea loc un concert grandios dedicat zilei de nastere a lui Grigorii Leps. Acesta va primul lui concert pe stadion. Pentru spectacol interpretul s-a pregatit minutios, insa, dupa cum s-a dovedit, aceasta nu este unica „premiera” care va avea loc in acest an in viata artistului. In curand Grigorii se va incerca intr-un nou statut - acesta va deveni pentru prima data bunic. 

„Pentru Inga, munca nu este pe primul loc acum, desi ea, ca critic profesionist de arta, are in prezent cateva proiecte interesante. In luna septembrie ea va deveni mama pentru prima data. Iar eu - bunel. Sper ca voi fi un bunic bun”, a spus artistul. 

Cum arata Rihanna la doua luni dupa ce a nascut. Afla unde a fost vazuta vedeta - FOTO

Fiica muzicianului a jucat o nunta modesta in luna aprilie a acestui an. Alesul Ingai este actorul si regizorul Mihail Plutahin, in varsta de 37 de ani. La inregistrarea oficiala a casatoriei au fost prezenti doar cei mai apropiati oameni ai cuplului. 

Inga si Mihail s-au cunoscut cativa ani in urma pe platourile de filmare. La scurt timp dupa ce s-au cunoscut, tanara l-a prezentat pe Mihail tatalui sau. Artistul a recunoscut ca a gasit usor limba comuna cu iubitul fiicei sale si ii incurajeaza alegerea.

„Mihail este un baiat educat, bun si cult. Suntem cu totul diferiti - si dupa temperament, si dupa comportament. Insa Ingai ii place. Iar pentru mine cel mai important este ca fiica mea sa fie iubita si apreciata. Sotul ei este un om de arta, este un regizor talentat. Avem chiar si interese comune, putem sta si discuta liber, este foarte placut, asa ca sunt linistit pentru viitorul lor”, a spus artistul. 

Dua Lipa - fotosesie incredibila pentru campania noua a brandului Puma! Vedeta a purtat accesorii de marca ucraineana - FOTO

Articole din aceeasi categorie