14.07.2022
Dua Lipa - fotosesie incredibila pentru campania noua a brandului Puma! Vedeta a purtat accesorii de marca ucraineana - FOTO

Renumita interpreta britanica, Dua Lipa a participat in noua campanie Puma. In cadrul fotosesiei, vedeta si-a completat look-ul c u bijuterii de la brandul ucrainean Poche. 

Noua campanie a brandului Puma, a carei personaj principal a fost cantareata Dua Lipa, i-a incantat pe ucraineni. Interpreta si-a completat look-ul pentru sedinta foto cu accesorii de la marca ucraineana Poche. 

Acest inel este din colectia Carabine, realizat din metal semipretios cu email roz, prezentat de brand in 2021.

Bill Gates a recunoscut cum intentioneaza sa-si gestioneze averea

Dupa ce a inceput razboiul in Ucraina, marca transfera 15% din fiecare achizitie catre fondul „Come Back Alive”. Banii merg in ajutorul armatei ucrainene. 

Brandul Poche a fost fondat la Kiev in 2019 si a castigat rapid popularitate. Bijuteriile marcii au fost purtate de Katy Perry, Olivia Rodrigo, Joey King, Tori Kelly si altii. Dupa izbucnirea razboiului, productia a fost relocata in Europa.

Angelina Jolie, topita dupa fiica ei! Frumoasa actrita a trait concertul Maneskin de la Roma prin ochii adorabilei Shiloh - FOTO

Articole din aceeasi categorie