27.06.2022
Girls, este pentru voi! Cand se va lansa partea a treia a filmului „365 Days”. Anuntul a fost facut de Michele Morrone - FOTO/VIDEO

Vara e momentul cel mai potrivit pentru filme si seriale hot, iar Netflix este o sursa inepuizabila de productii care sa aprinda imaginatia celor care le vad. Iar filmul despre care vorbim, aparut recent pe platforma, a cucerit deja milioane de abonati.

„365 days” este un film care a creat multe controverse. Desi multi l-au boicotat si au criticat actiunea ca fiind nerealista, dar si periculoasa, povestea personajelor merge mai departe. Mai exact, pe 19 august se va lansa partea a treia a filmului, asa ca cei care nu au vazut partea a doua, inca mai au timp sa ii dea play. Anuntul a fost facut de Michelle Morrone, actorul principal care, la randul lui, a creat un intreg val de reactii, mai ales dupa ce s-a afisat in ipostaze romantice alaturi de colega lui de platou.

De la Michael Jackson pana la Mariah Carey! Cele mai scumpe 10 videoclipuri din istoria industriei muzicale - VIDEO

365 days 2″: Are Michele Morrone and Anna Maria Sieklucka a couple in real  life? - Pledge Times

Cei care au vazut aproprierile dintre cei doi sunt de parere ca formeaza un cuplu. Actorii nu au confirmat nimic, iar in memoria unora inca mai este prezenta imaginea pe care actorul a postat-o alaturi de un coleg de-ai lui.

Atunci, Michele a decis sa se relaxeze la piscina si a postat o imagine pe Instagram in care fani au putut observa apropierea dintre el si un alt barbat. Imediat, cei din productie l-au sunat si l-au pus sa lamureasca situatia. Actorul a postat pe Insta story un mesaj care, spera el, a fost destul de clar pentru toata lumea.

Michele Morrone este atras de barbati? „Am mai pierdut unul doamnelor...”  (Foto) - ea.md

Fericire fara margini! Interpreta Sasha Letty a nascut o fetita perfect sanatoasa. Vezi ce a marturisit interpreta despre prima sa nastere, dar si pozele exclusive cu micuta - FOTO/VIDEO

„In aceasta dimineata, m-a sunat echipa mea si mi-a spus ca sunt o multime de articole cu mine pe internet in care se spunea ca mi-am asumat ca sunt gay din cauza pozei cu Simone. Suntem doar foarte buni prieteni, suntem ca fratii. Filmam impreuna si aceea a fost o simpla poza. Apropo, sunt un mare sustinator al comunitatii LGBT, dar nu am avut ce sa-mi asum pentru ca nu sunt gay.”

Articole din aceeasi categorie