11.09.2023
„Sunt desfigurata si deformata!”, spunea Linda Evangelista in urma cu un an. Cum arata chipul ei acum - FOTO

La inceputul anului trecut, Linda Evangelista soca pe toata lumea cu dezvaluirile ei: fostul supermodel a marturisit ca a ramas „desfigurata si deformata” dupa o interventie estetica menita sa o slabeasca. Din pacate pentru ea, interventia a esuat si i-a distrus chipul. Spunea ea ca permanent.

Acum insa, la mai bine de 2 ani de la acea procedura buclucasa, Linda Evangelista si-a recapatat chipul frumos. Supermodelul, care a disparut din viata publica dupa acea interventie nereusita, este din ce in ce mai prezent la evenimente mondene, totul culminand cu o noua aparitie in revista Vogue.

La 58 de ani, Linda are puterea sa zambeasca din nou. Chiar daca acum a dat de un alt necaz. Aceasta a dezvaluit intr-un interviu, de curand, ca in urma cu 5 ani a fost diagnosticata cu cancer la san, a facut o dubla mastectomie, iar anul trecut i-a aparut un nou nodul.

In aceste conditii, Linda Evangelista a fost fotografiata zilele trecute la un eveniment de fashion, la care a pozat alaturi de fiica lui Cindy Crawford, Kaia. Linda pare ca a reusit sa isi refaca tenul si sa arate exceptional.

In septembrie 2021, Linda Evagelista a marturisit ca a fost nevoita sa se retraga din viata publica din cauza ca a fost “desfigurata brutal”, ca efect secundar al unei proceduri de slabire, numita CoolSculpting. Fostul model a spus ca a facut sapte sesiuni, insa in loc sa slabeasca, si-a inmultit celulele grase. 

Linda a povestit, in revista People, ca a refuzat sa mai manance si a crezut ca innebuneste, la propriu, in momentul in care a vazut pe corpul sau o multime de umflaturi, chiar si pe fata sau pe sani.  Vedeta spune ca a ramas permanent deformata, desi de atunci a mai suferit cateva liposuctii, pentru a elimina acele umflaturi. Operatii pe care le-a platit din banii proprii.

„Adoram sa defilez pe podium. Acum tanjesc dupa o intalnire cu o persoana cunoscuta. Nu mai pot trai asa, ascunzandu-ma si fiindu-mi rusine. Nu mai pot trai cu aceasta durere. Sunt pregatita, in sfarsit, sa vorbesc”, a spus Linda Evangelista in People.

„Am incercat sa ma repar singura, crezand ca fac ceva gresit. Am ajuns sa nu mai mananc deloc. Credeam ca imi pierd mintile”, a mai spus Linda. 

Horoscop 11 septembrie 2023. O zodie reia o poveste de iubire din trecut

Fostul model a dat in judecata pentru 50 de milioane de dolari firma care i-a facut procedura, motivand ca de atunci nu a mai avut niciun contract de munca.

Linda spunea ca nu se poate privi in oglinda, „pentru ca nu e ea”. 

Articole din aceeasi categorie