06.12.2022
Motivul pentru care Quentin Tarantino nu l-a vrut pe Johnny Depp in filmul „Pulp Fiction”

Filmul „Pulp Fiction”, lansat in 1994 a fost destul de discutat si viralizat din cauza faptului ca, inainte ca productia sa apara pe piata, Quentin Tarantino a lasat sa-i scape o lista cu posibili actori din distributie. Desi lista contine o multime de nume, unele dintre acestea nu a luat niciodata parte la acest film.

Anual, lista de casting realizata de celebrul actor este republicata pe retelele de socializare si devine din nou virala. Aceasta contine casting-ul pe care si l-a dorit Tarantino, cu actori pentru fiecare rol, rezervele si dar si personajele secundare. Johnny Depp a fost unul dintre actorii care a aparut pe lista in dreptul personajului principal, Pumpkin, insa acesta nu a ajuns niciodata sa joace rolul, fiindu-i atribuit lui Tim Roth.

De curand, Quentin Tarantino, in varsta de 59 de ani, a declarat in podcastul „2 Bears, 1 Cave” ca Mike Medavoy, cofondatorul Orion Pictures si fostul presedinte al TriStar Pictures, si l-a dorit pe Depp in rolul principal, insa nu a fost de acord. 

Margot Robbie a vorbit despre sarutul cu Brad Pitt, din filmul „Babylon”, care nu era conform scenariului: „A fost pur si simplu...”

Tarantino a marturisit ca, de fapt, Christian Slater a fost alegerea lui de rezerva pentru rol si ca Johnny Depp ar fi primit rolul doar daca, atat Tim Roth, cat si Slater, ar fi refuzat. Medavoy a vrut sa mearga din prima cu Depp, care era mult mai cunoscut atunci fata de cei doi actori alesi de Tarantino.

Regizorul a spus ca a respins propunerea lui Medavoy, intrebandu-l pe executiv: „Crezi ca Johnny Depp este potrivit pentru rolul lui Pumpkin in acest film? Care este scena de deschidere si scena de inchidere? Crezi ca el ne va aduce bani in Box Office?”. Ulterior, Tarantino a spus si raspunsul pe care l-a avut Medavoy: „Nu aduce niciun ban, dar m-ar face sa ma simt mai bine”. 

La 42 de ani, actrita rusa Natalia Bochkareva este din nou insarcinata! Cine a dezvaluit secretul

Intrebat de ce a realizat acea lista cu atat de multi actori, Tarantino a raspuns: „Nu stiam exact cine voiam sa interpretez aceste roluri, asa ca am scris o lista uriasa cu o multime de nume. Am vrut sa-i pre-aprobam pe toti si nu stiam daca va functiona, daca voi vibra cu persoana respectiva sau daca va face o treaba buna. Am vrut doar sa ii aprob pe toti.”

Articole din aceeasi categorie