20.04.2023
Geta Burlacu - sedinta foto la Tower Bridge, in costum traditional: „E o mandrie si placere cand lumea se apropie si incepe sa te salute romaneste” - FOTO

Geta Burlacu se afla in capitala Marii Britanii si a decis sa-si organizeze o sedinta foto chiar in inima orasului si anume la Tower Bridge.

Imaginile au fost deja publicate in mediul online, acolo unde au fost apreciate de zeci de internauti.

In descrierea fotografiilor, artista a povestit faptul ca sedinta foto a fost o adevarata provocare pentru ea.

Nici problemele medicale nu o impiedica pe Tany Vander sa cante: „Am luat cea mai inalta nota din viata mea...” - VIDEO

„Sa faci sesiune foto in strada, cu multa lume, in amiaza mare, intr-un megapolis precum e Londra, e un challenge. E si mai interesant cand esti in costum national, dar e o mandrie si placere cand lumea se apropie si incepe sa te salute romaneste. Oriunde esti ca acasa, oriunde sunt de-ai tai.”, a scris Geta.

„Minunata.”, „Wow, ce draguta.”, „Fermecatoare”, sunt doar cateva dintre comentariile pe care le-a primit Burlacu pe Instagram.

Geta Burlacu este o interpreta din Republica Moldova care a reprezentat Republica Moldova la concursul Eurovision din anul 2008 cu cantecul „A Century of Love”. Interpreta are doi copii, o fata pe nume Elvira in varsta de 20 si un baiat, Sebastian de 18 ani.

EXCLUSIV! Casa lui Emilian Cretu - unica in tara noastra. Vezi primele imagini din locuinta actorului care seamana cu un castel: „In fiecare zi ma gasiti aici. Indiferent ca ploua, ninge, e vant, e soare” - VIDEO

Articole din aceeasi categorie