03.08.2021
Gest socant! Doi romani au furat mana unui mort, pentru ca nu i-au putut sustrage bijuteriile

Doi tineri din Mehedinti au fost condamnati la 11 luni de inchisoare dupa ce au decis sa profaneze un mormant al unei asistente medicale care a murit in 2015 in urma unui accident de circulatie.

Potrivit jurnalistilor de la Adevarul, cei doi barbati au decis in 2020 sa fure bijuteriile femeii moarte, insa, pentru ca nu au reusit sa i le sustraga dupa ce au deschis sicriul, i-au luat mana cu totul!

Citeste si :  Elena Gheorghe, intr-o tinuta foarte sexy de ziua ei. „Sunt o femeie implinita”

„Ne-am trezit cu politia la usa si ni s-a spus ca mormantul fiicei mele a fost profanat. Ne-au intrebat cati bani am pus in sicriu, cu ce bijuterii am inmormantat-o. Nu mai stiam nimic, cati bani i-am pus, i-am pus parca intre 50 si 100 de lei, mai mult nu, a avut un colier, cercei, bratara si un inel. Mi-au spus ca i-au luat mana cu totul, cu bratara si inelul. Este groaznic, cum sa se intample una ca asta”, a spus mama femeii decedate.

Oamenii legii au dezvaluit ca totul s-a aflat dupa ce unul dintre inculpati s-a laudat dupa ce s-a imbatat ca a furat bijuteriile unui mort, dupa ce a aruncat mana acestuia intr-un canal.

Sentinta primita de cei doi barbati din Mehedinti nu este definitiva, urmand ca pe 6 septembrie sa afle cat timp vor petrece dupa gratii.

Citeste si :  Horoscop 3 august 2021. Dragostea e pe locul doi, vesti bune cu privire la bani

foto: Shutterstock

Articole din aceeasi categorie