17.03.2023
Gerard Pique vorbeste pentru prima data despre cantecul de razbunare al Shakirei, care rupe topurile

Gerard Pique incepe sa iasa din carapace si sa infrunte intrebarile legate de esecul relatiei cu Shakira, in conditiile in care spaniolii sunt foarte curiosi in legatura cu acest subiect.

Tot pentru prima data a dat si o declaratie in legatura cu piesa recenta a divei, „Music Sessions, Vol. 53” care rupe topurile, dar care matura pe jos cu el si cu noua sa partenera, Clara Chia.

Sportivul a fost invitat in emisiunea “El mon a Rac1” de la radio, unde Gerard Pique a vorbit cu prietenul sau Jordi Baste despre schimbarile din viata sa, din ultimul an.

Dar si despre copii si responsabilitatile parentale pe care ambii fosti iubiti nu ezita sa si le asume.

Ziarul El Pais a transcris parti din interviu. „Evident ca am auzit melodia. Dar nu vreau sa vorbesc despre asta, pentru ca nu are niciun sens.”, a marturisit Gerard Pique usor tulburat si incercand sa ramana centrat pe intrebarile interviului. Mai degraba a vrut sa clarifice situatia copiilor si a spus ca el si Shakira au responsabilitatea de a ii proteja. ”Nu vreau sa spun mai multe, fiecare dintre noi ia si decizii bune si decizii rele, in final nu conteaza decat bunastarea copiilor”, a subliniat sportivul.

Shakira si-a inmarmurit fanii caci se afla zilele acestea intr-un turneu in SUA, unde a mers insotita de cei doi copii. Vedeta a mers la „The Tonight Show”, iar a doua zi a vizitat cu fiii sai obiective importante din New York. Artista a fost surprinsa izbucnind in lacrimi, aparent fara motiv, in timp ce se afla intr-un magazin. Apoi a incercat sa-si ascunsa chipul trist sub sapca. Ceea ce denota ca desi este puternica in public, in unele momente isi da voie sa fie cuprinsa de disperare. Secventele sunt socante cu Shakira, care efectiv nu-si poate stapani plansul. Despartirea de Gerard Pique a lovit-o nu doar in inima, ci si in orgoliu.

Articole din aceeasi categorie