24.01.2024
Gerard Pique a tot tinut-o pe Shakira in triunghiuri amoroase! A inselat-o chiar si cu prietena ei - FOTO/VIDEO

Se pare ca frumuselul Gerard Pique nu prea a stiut sa gestioneze relatia sa cu Shakira. Noi detalii cutremuratoare ies la iveala despre tatal celor doi fii ai artistei.

Candva, erau o familie fericita, insa atitudinea de macho a fostului fotbalist a distrus familia lor. Ajunsa in pragul disperarii, Shakira si-a luat copiii si s-a mutat peste ocean, in SUA, unde se pare ca este foarte fericita.

Iar infidelitatea lui Gerard Pique cu Clara Chia se dovedeste a fi „pistol cu apa”, in comparatie cu ale relatii extraconjugale pe care le-a avut.

Presa iberica tabloida da din nou de pamant cu Gerard Pique si readuce pe tapet o noua infidelitate.

Potrivit editiei spaniole a revistei People, care citeaza dezvaluirile aparute in emisiunea TV Socialite (Telecinco), Pique ar fi inselat-o pe Shakira chiar cu prietena si antrenoarea ei, Anna Kaiser.

Aceasta, acum femeie casatorita si mama a doi copii, este antrenoarea vedetelor si cea care a ajutat-o ​​pe Shakira sa se pregateasca pentru show-ul ei incendiar din pauza de la Super Bowl 2020.

Conform publicatiei, presupusa infidelitate a avut loc cu doi ani inainte de a incepe relatia sa romantica cu Clara Chia. Shakira ar fi aflat despre tradare de la unul dintre angajatii sai. Jurnalistul Javier Ceriani a spus ca angajatului „i-a fost mila de ea”.

Anna Kaiser si Shakira se cunosc de ani de zile, asa ca, daca acuzatiile sunt adevarate, ar fi o lovitura brutala pentru artista. Inca una!

In 2015, Anna Kaiser a postat pe Facebook ca se afla in Barcelona si se pregateste sa danseze cu „fata ei” Shakira. Apoi a distribuit un video cu diva latina in ianuarie 2022, asa cum s-au pregatit pentru Super Bowl.

Fost pacient al spitalului in care este internata Kate Middleton, dezvaluiri despre operatie: „Este un pic infricosator”

La postarea fixata, comentariile nu mai sunt deloc amabile, iar oamenii au sarit, ca de obicei, in apararea Shakirei, o artista dintre cele mai iubite. Experta in fitness si yoga s-a trezit cu multe comentarii neprietenoase si emoji-uri suparatoare, care ilustreaza sobolani.

Bianca Dragusanu a renuntat la cagula. Cum arata fosta prezentatoare, dupa operatia de lifting : „Mi-am revenit spectaculos” - FOTO

Articole din aceeasi categorie