24.01.2024
Bianca Dragusanu a renuntat la cagula. Cum arata fosta prezentatoare, dupa operatia de lifting : „Mi-am revenit spectaculos” - FOTO

Dupa mai multe zile in care si-a ascuns fata dupa o cagula, Bianca Dragusanu a avut prima aparitie fara aceasta, cu o luna si jumatate mai devreme decat anuntase.

Bianca Dragusanu a renuntat la cagula pe care a purtat-o in urma operatiei de lifting, care a durat mai multe ore si ar fi costat-o peste 10.000 de euro. Aceasta a aparut, pe contul ei de Instagram, purtand doar o pereche de ochelari de soare.

Bianca Dragusanu a renuntat la cagula

Nimic nu este prea greu de suportat pentru Bianca Dragusanu cand vine vorba de aspectul fizic, iar operatia de lifting pe care a ales-o nu doar ca a durat cateva ore bune si a fost si costisitoare, dar a avut si unele efecte adverse deloc placute.

In urma cu aproximativ doua saptamani, Bianca Dragusanu a apelat la o noua interventie estetica, doar ca, avand pielea sensibila, aceasta s-a inflamat si s-a invinetit. Prin urmare, a decis sa poarte o cagula, pana in momentul in care pielea avea sa isi revina.

Fost pacient al spitalului in care este internata Kate Middleton, dezvaluiri despre operatie: „Este un pic infricosator”

Zilele trecute, Bianca a aparut, pe retelele de socializare, fara cagula, purtand doar o pereche de ochelari de soare.

„Nu-i asa ca sunt frumusica eu azi, si ca mi-am revenit spectaculos, si ca nu a trebuit sa ma chinui cu cagula aia doua luni, desi mai am pana la rezultatul final? Mi-am revenit spectaculos si sunt foarte fericita ca merg si eu la sala astazi”¸ a transmis Bianca, in mediul online.

Bianca Dragusanu si-a topit acidul din buze

Operatia de lifting nu a fost prima procedura la care a apelat in anul 2024. Prima interventie estetica a fost cea de topire a acidului din buze, dupa ce, timp de 20 de ani, si le-a injectat „mult si prost”.

Fosta asistenta de televiziune a marturisit ca, in timp, si-a dat seama ca alegerile estetice pe care le-a facut nu au fost cele mai inspirate, motiv pentru care, si-a dorit sa le repare, vrand un aspect mai natural si nu atat de demodat.

Horoscop 24 ianuarie 2024. Dragostea poate aduce unele zodii de la extaz la agonie

„Forma buzelor mele nu este una nici frumoasa si nici normala, dar, la un moment day, au fost ceea ce mi-am dorit eu. Singurul vinovat de nemultumirea asta, practic, sunt eu, pentru ca, dupa ce mi-au fost topite buzele, eu am inceput din nou a exagera si a ma injecta in diverse locuri chiar si la doamna doctor”¸ a povestit aceasta.

Articole din aceeasi categorie