23.06.2023
Cel mai mare mall din tara, in curand la Chisinau! Vezi cum a fost evenimentul STROYKA PARTY - VIDEO

Cel mai mare mall din tara cu o suprafata de 32 000 m2 se va deschide in curand, la Chisinau, iar cu aceasta ocazie s-a dat o petrecere memorabila "STROYKA PARTY". Invitatii care au venit la eveniment au ramas incantati de ideea proiectului si abia asteapta sa faca shopping in cel mai scurt timp. Afla dintr-un reportaj marca O Seara Perfecta cum a fost evenimentul si de ce surprize au avut parte invitatii.

Atmosfera de sarbatoare cu invitati pe masura, de asta au avut parte toti cei prezenti la STROYKA PARTY, organizata de echipa Port Mall,

Mircea PAUN, DIRECTOR PORT MALL: „Noi anuntam acest proiect, care va fi cel mai mare centru de agrement din tara. Mall-ul este un concept in sine, poate pentru Moldova este ceva nou, noi avem un exemplu la noi in tara, de ceva ani si conform la toate studiile Chisinaul necesita inca unul. Este clar, studiu facut, numarul de populatie raportat la numarul de spatii comerciale. Mall-ul in sine este un concept bine determinat, bine structurat care trebuie oameni calificati care sa stie sa-l faca, sa-l dezvolte, atunci succesul este garantat". 

Cel mai mare mall din tara este finalizat in proportie de 80%, ceea ce inseamna ca deschiderea este foarte aproape si se anunta pentru aceasta toamna.

Anatolie GOLEA, FONDATOR PORT MALL „In acest centru comercial avem semnat cu un teren de joaca, de 2 mii cinci sute de m2, un cinematograf din Romania, care va construi patru sali de cinema, dintre care si una VIP. Mai avem si cateva brand-uri surpriza pe care nu vrem acum sa le anuntam". 

La eveniment au fost prezenti peste 200 de oameni de afaceri din Moldova si de peste hotare, chiriasi si viitori clienti ai acestui proiect grandios.

Dan IONITA, OM DE AFACERI:  „Intr-adevar in Europa, din cate am fost eu prin Italia, centrele comerciale sunt in afara orasului, la periferie. Eu cred ca e o idee buna". 

Intr-o atmosfera degajata, conturata de bucate alese si muzica buna, acestia au facut cunostinta cu proiectul noului mall.

Cristina SCARLAT, INTERPRETA: „Daca se deschid mall-urile inseamna ca este necesitatea asta si moldovenii iubesc tot ce este nou, frumos, atractiv. Eu cred ca noi avemm foarte putine locuri unde am putea petrece timpul frumos, femeile iubesc sa aiba parte de shopping frumos, util, placut, intr-o atmosfera frumoasa. Eu cred ca acest mall este cel mai perfect loc care putea sa fie, de mult asteptam sa puna un gospodar mana pe acest spatiu, care este amplasat intr-o zona pitoreasca. Noi avem nevoie, de ce sa mergem la Iasi la mall, daca putem sa mergem aici". 

Articole din aceeasi categorie