16.03.2023
Georgina Rodriguez, dezvaluiri in lacrimi despre pierderea fiului sau - VIDEO

Noul trailer al celui de-al doilea sezon al reality show-ului I Am Georgina ne-o prezinta pe iubita lui Cristiano Ronaldo extrem de vulnerabila si de onesta. In clipul video lansat recent, Georgina Rodriguez vorbeste despre perioada dificila de anul trecut, cand unul dintre gemenii sai a murit la nastere.

„Viata este grea, viata merge inainte”, a marturisit Georgina in timp ce pe fundal rula o imagine cu aceasta si cu fiica ei, Bella Esmeralda. „Am motive sa merg mai departe si sa fiu puternica”, a mai adaugat iubita lui Ronaldo.

Aceasta a vorbit si despre partenerul sau, si despre modul in care fotbalistul a ajutat-o sa depaseasca momentele dramatice.

„Cris m-a incurajat cu adevarat sa imi continui planurile. Mi-a spus: „Gio, continua-ti viata, iti va face bine.” Prioritatea mea in acest moment sunt copiii mei si familia mea. Sunt atat de fericita si de recunoscatoare.”

Moment de sinceritate! Afla ce ar face Catalin Lungu daca ar afla ca a fost inselat, dar si ce calitati apreciaza cel mai mult la iubita sa, Ana Cernicova: „Eu sunt de parere ca...” - VIDEO

De asemenea, trailer-ul prezinta si cateva secvente surprinse de ziua de nastere a Georginei, cand Ronaldo a cheltuit mii de lire sterline pentru un spectacol de lumini si lasere proiectat pe celebrul turn Burj Khalifa din Dubai.

„Este foarte greu sa ma surprinzi. Cristiano este foarte grijuliu, foarte bun cu mine. Cristiano este dragostea vietii mele”, a marturisit Georgina

Cristiano Ronaldo si Georgina Rodriguez au trecut prin momente dramatice anul trecut, dupa ce modelul a nascut prematur, iar unul dintre gemeni a murit. Anuntul a fost facut de catre fotbalist pe contul sau de Instagram:„Cu imensa tristete trebuie sa va anuntam ca baietelul nostru a murit. Este cea mai mare durere pe care un parinte o poate simti. Doar nasterea fetitei noastre ne ofera puterea sa trecem peste acest moment cu un pic de speranta si fericire.”

Articole din aceeasi categorie