09.06.2024
Georgina Rodriguez a postat imagini din vacanța alături de Cristiano Ronaldo, iar milioane de internauți au rămas „muți” - FOTO

Cristiano Ronaldo (39 de ani) a ratat un trofeu cu Al-Nassr, după eșecul cu Al-Hilal, scor 1-1 (4-5 la loviturile de departajare), din finala Cupei Regelui, după care a plecat în vacanță alături de partenera sa de viață, Georgina Rodriguez (30 de ani).

Cristiano Ronaldo și Georgina, clipe de vis în vacanța din Arabia Saudită

Chiar dacă nu sunt căsătoriți, Ronaldo și Georgina cresc împreună cinci copii și par foarte legați unul de celălalt. Mai mult, Georgina nu este trecută, în acte, ca mamă doar în dreptul Alanei și al Bellei Esmeralda, cei doi copii pe care îi are cu Cristiano Ronaldo, ci și pentru gemenii Eva și Matteo!

Practic, Cristiano jr. este singurul dintre copiii cvintuplului Balon de Aur la care Georgina nu este trecută în certificat în dreptul mamei.

Georgina este extrem de activă pe social media, acolo unde se bucură de aprecierile a aproximativ 60 de milioane de persoane, astfel că fiecare postare de-ale ei face ravagii pe internet.

Spre exemplu, ipostazele pe care le-a publicat argentinianca din vacanța de acum, petrecută alături de Cristiano și de copii pe o plajă exclusivistă din Arabia Saudită, dar mai ales cele în care ea apare în costum de baie, au făcut deliciul internauților.

Rihanna, însărcinată pentru a treia oară? Gestul făcut de artistă care le-a dat de gândit fanilor - FOTO

„Marry me Georgina!", „My goddddddd", „Absolutely gorgeous”, „La favorita de Dios”, „Beautiful woman”, sunt doar câteva dintre comentariile internauților.

Andreea Bănică, amenințată și înjurată de un star internațional: „Sunt în stare de soc. Sigur mi-ar fi tras una” - FOTO

Au fost însă și unii dintre internauți care au apreciat locul ales de cei doi pentru vacanță, dar și faptul că petrec mult timp împreună, atunci când fotbalistul nu este implicat în acțiunile clubului.

Articole din aceeasi categorie