20.02.2024
Georgeta Voinovan - strigat de durere! Fiica ei mai mare are nevoie de transplant renal: „Asta inseamna sansa ei la viata”

Fiica mai mare a Georgetei Voinovan, Dana, se confrunta cu o afectiune grava, iar de curand a aflat ca are nevoie de transplant renal.

Totul a inceput acum 7 ani, povesteste Georgeta: „Zilnic aflam despre drama sau tragedia cuiva. Fie ca este vorba despre oameni cunoscuti sau straini, empatizam, ne implicam… sau trecem peste, in rol de observatori. Cert este ca pentru cineva FIECARE ZI INSEAMNA O LUPTA PENTRU VIATA. In calitate de artist, am participat mereu, am organizat si m-am implicat in actiuni caritabile… si o voi face in continuare. Dar... ASTAZI AM NEVOIE DE VOI TOTI, PENTRU FIICA MEA MAI MARE, PENTRU DANA. Acum 7 ani a inceputi calvarul nostru. Dana, proaspat casatorita, cu sclipire in ochi imi daduse vestea ca va aduce pe lume o fetita… pe Mia noastra. Dar avansand graviditatea, au inceput sa apara niste simptome alarmante. Analizele, repetat, atestau o afectiune renala grava, care s-a confirmat dupa nasterea Miei… GLOMERULONEFRITA MEMBRANO-PROLIFERATIVA TIP II CU SINDROM NEFROTIC, FORMA AUTOIMUNA, diagnostic cu care am luptat pana acum cu fortele proprii. Nu ma intrebati cum… de la credite bancare si bani imprumutati de la prieteni, pana la orice posibilitate de castig. Pronosticul medical nu suna deloc bine… Iremediabil, in cativa ani, va fi necesar un TRANSPLANT RENAL. Dana mea este o mare luptatoare! Bolnava fiind, a ramas sa-si creasca fetita de una-singura si a muncit mult, la un moment dat avea 2 locuri de munca si abia reusea sa faca fata… dar nu accepta ideea de a apela la ajutor in afara familiei”.

Dupa 7 ani, starea de sanatate a Danei s-a agravat. Atunci ea a aflat ca rinichii ei functioneaza mai putin de 10%.

„Au trecut 7 ani. Toamna trecuta starea ei s-a agravat, iar investigatiile au aratat ca rinichii mai functioneaza sub 10%. Diagnosticul actual este BOALA CRONICA DE RINICHI STADIUL G5, GLOMERULONEFRITA MEMBRANO-PROLIFERATIVA TIP II, HIPERTENSIUNE ARTERIALA SECUNDARA, ANEMIE NORMOCROMA NORMOCITARA. Recomandat :TRANSPLANT RENAL, in timpul cel mai apropiat posibil. Va rog, va chem si sper sa-mi fiti alaturi in aceasta LUPTA PENTRU VIATA DANEI MELE!!! ASTA DOARE... SI COSTA. Dar asta inseamna SANSA EI LA VIATA. Stiu ca Dumnezeu lucreaza prin oameni si ma incred intru totul in puterea Lui. Tot ce imi doresc este sa stiu ca Dana mea se va face bine si va multumesc pentru orice gand bun indreptat spre ea”, a povestit interpreta.

Care este boala de care sufera Beyonce? Vedeta a facut dezvaluiri intr-un nou interviu

Vezi mai jos modalitatile prin care poti contribui la acumularea sumei necesare:

Link online pentru donatii din orice colt al lumii: https://www.mcharity.org/.../o-sansa-la-viata-pentru-dana...;

SMS cu textul 260 la 3300 (Moldcell) sau 9005 (Unite): 45 lei;

(0)900 09005 din retelele fixe, mobile Moldtelecom: 45 lei;

Paypal: office@mcharity.org - Diana Simmons;

Bancare:

MDL

Depuneti pe numele fundatiei: Fundatia MCharity

Codul bancii: AGRNMD2X

Cod Fiscal: 1021620005849

IBAN Lei: MD22AG000000022514454458

IBAN USD: MD54AG000000022514454464

IBAN EUR: MD81AG000000022514454463

Adaugati in comentariile platii: pentru Diana Simmons

Revolut:

IBAN: LT43 3250 0579 3096 9989

SWIFT: REVOLT21

Notati in comentariu - pentru Diana Simmons

Georgeta Voinovan este o cantautoare din Republica Moldova. A studiat la Colegiul de Muzica „Stefan Neaga”, sectia muzica si compozitie. A debutat artistic la inceputul anilor 1990, sub auspiciul lui Mihai Dolgan. In 1993 si 1995 a luat premiul II in cadrul Festivalului de muzica folk „Galbena Gutuie”. Georgeta Voinovan are doua fete si patru baieti

Articole din aceeasi categorie