20.10.2024
Andrei Tostogan a lansat o piesă care te lasă fără cuvinte! Realitatea din Republica Moldova redată prin versuri: „Anii trec, iar eu am plecat spre necunoscut...” - VIDEO

Artistul moldovean Tostogan’S a lansat piesa „Unde apune soarele”. Melodia lansată de cântăreț este inspirată din viața lui, iar fanii au fost impresionați de mesaj.

„Am scris această piesă inspirandu-mă din viața mea. M-am născut și am crescut în Republica Moldova, țară pe care o am mereu în suflet. Cu timpul, cariera muzicală m-a dus spre Vest, aici am găsit râurile luminoase și câmpiile roditoare ale vieții și sunt sigur că dacă nu vom avea garduri, fiecare dintre noi le vom găsi. P.S: Unde apune soarele apar și stelele", a scris artistul și compozitorul Andrei Tostogan pe pagina sa de Facebook, unde a postat și melodia.

Sunt căsătoriți de 21 de ani, iar iubirea lor e ceva rar la Hollywood. Jennifer Connelly și Paul Bettany, mereu cool pe străzile din NY

„Unde apune soarele, strălucesc izvoarele, unde apune soarele, înfloresc câmpiile”, așa sună refrenul piesei care este un omagiu adus Republicii Moldova, locul în care artistul s-a născut. Versurile mai spun: „N-am cedat, am luptat și am de luat”.

Nu este disponibilă nicio descriere pentru fotografie.

Irina Bivol - „poză de pus în ramă” cu fiica ei, Cătălina. Cele două seamănă leit - FOTO

De-a lungul timpului, Tostogan'S a lansat numeroase piese precum: „Nu erai”, „Aprinzi”, „Vinovat”, „Hopa hopa” (alături de Lora), „Hai dă”, și „Mireasa”. 

Nu este disponibilă nicio descriere pentru fotografie.

Proiectul Tostogan’S s-a născut în 2017, iar prima piesă s-a numit „Se știe”, o poveste în versuri ce satirizează balcanismul zilelor noastre. 

Nu este disponibilă nicio descriere pentru fotografie.

De-a lungul timpului, artistul a colaborat cu Ami pentru „Sunt bine”, o piesă cu un refren „molipsitor”, iar alături de Runa și Kaira a lansat „Cântec pentru țară”.

Natalia Gordienko, mesaj emoționant dedicat fiului său: „De fiecare dată când plec de acasă, mi-e dor...” - FOTO

Articole din aceeasi categorie