08.06.2021
Frumusetea nu mereu necesita sacrificii! Iata cateva lucruri pe care trebuie sa le aiba orice fata in dulap. Nu sunt scumpe si pot si cumparate din magazinele online din China

Daca nu esti inca increzuta in magazinele online chinezesti, atunci trebuie urgent sa vezi acest articol! Am gasit cateva gadget-uri de frumusete de calitate superioara, care iti vor usura viata fara a-ti goli portofelul.

Dispozitivul pentru hidratarea fetei

Dispozitivul pentru hidratarea fetei va fi pur si simplu de neinlocuit in vara aceasta. Micile particule de apa, care sunt pulverizate de dispozitiv, patrund in pori si fac pielea supla. Datorita dimensiunilor reduse, va fi convenabil sa il iai cu tine in vacanta sau la munca.

Perii de machiaj

In zilele noastre, e greu sa te descurci fara un set mare de perii pentru machiaj. Judecand dupa recenzii, aceste perii iti vor rezista mult timp si nu se vor deteriora dupa prima utilizare.

Masca exfolianta pentru picioare

Aceasta masca exfolianta pentru picioare este magica! Dupa ea, pielea va deveni moale, ca dupa vizita la salon de frumusete.

Dispozitiv electric de pedichiura

Daca o masca este prea radicala pentru tine, te sfatuim sa fii atent la acest dispozitiv electric de pedichiura. Foloseste-l o data pe saptamana dupa dus pentru a mentine pielea de pe picioare intotdeauna moale.

Kit de protectie a degetelor

Pentru multi dintre noi, vopsirea unghiilor proprii, astfel incat lacul sa nu ajunga pe piele nu este o sarcina usoara. In special pentru tine, am gasit un kit de protectie a degetelor care te va ajuta sa iti faci manichiura perfecta!

Bombele de baie fabricate manual

Bombele de baie fabricate manual cu uleiuri esentiale sunt exact ceea cu ce ar trebui sa te rasfati. In plus, vor fi un cadou minunat pentru cel mai bun prieten sau coleg.

Pieptene cu peri moi de masaj

Cu peri moi de masaj, acest pieptene nu scoate parul si desprinde cu usurinta buclele incretite. In plus, producatorul promite ca are un efect antistatic, lucru confirmat de recenziile pozitive.

Tu ai aceste lucruri importante in dulapiorul tau? 

Articole din aceeasi categorie