10.06.2024
Fotografii printre maci, pe ploaie! Cum a fost experiența pentru reporterul PRO TV Mădălina Sorocovschi - VIDEO

Vara e anotimpul care ne scaldă în culori și flori. Lanuri superbe se întind în toată țara, mana cereasă pentru fotografi și modele. Profitând de perioada macilor, reporterul PRO TV, Mădălina Sorocovschi l-a luat pe Petru Cliofos pentru o sesiune foto ce urma să fie de un roșu pasional. Doar că la roșu s-a adaugat și o ploaie mășcată de vară. Ce a ieșit pănă la urmă, vezi în cadrul unui reportaj marca O Seară Perfectă.

Problema din acest an este faptul că nu prea sunt lanuri de maci, povestește Petru Cliofos: „Maci în Moldova nu prea sunt anul ăsta. Am fost la Timișoara, deci, o poveste. Cât vezi cu ochii și mai departe, lanuri întregi de maci. Cel mai superb era că macii erau în combinație cu niște flori mov și roz. Un joc de culori extraordinar”.

Cliofos a mai menționat faptul că îi place să organizeze sesiuni foto nud în maci. „Cel mai tare prefer să fotografiez nuduri în maci, dar anul acesta este un pic mai dificil deoarece cum am spus, lanuri nu prea sunt și timpul este limitat”, a spus fotograful.

De asemenea, fotografiile copiilor în lanurile de maci sunt deosebit de frumoase. „Fotografiile ies colorate, vii. Jocul copiilor prin maci este extraordinar. Deja totul depinde de fiecare persoană. Ședințele foto trebuie să fie cumva individualizare”, a notat Petru.

Vara este timpul perfect pentru a face fotografii în natură, astfel, Petru Cliofos a spus câteva trucuri așa încât pozele să iasă cât mai reuşite. „Folosesc valize vechi, folosesc accesorii vechi care ies bine în poze, am aripi. Fotografia este o artă în care experimentezi”, a menționat Cliofos.

Kate Middleton, de-o sinceritate dezarmantă într-o scrisoare făcută public: „Îmi pare foarte rău...”

Timpul de afară este imprevizibil. Astfel, dacă optezi pentru o şedinţă foto în aer liber, trebuie să fii pregătit pentru mici surprize: „Trebuie să găsească alternative, spre exemplu lanurile de levănțică sau studiourile”.

Horoscop 10 iunie 2024. Zodia care trece printr-o perioadă grea

Ploaia nu a speriat-o nici pe Alina, o altă norocoasă care a câştigat o şedinţă foto în lanul cu maci: „Chiar dacă este vremea rea ne conformăm și pozele le facem să fie cât mai reușite. Pentru niște poze reușite de ce ar trebui să ne sperie ploaia?”.

Articole din aceeasi categorie