16.11.2023
Fostul sot al lui Tori Spelling isi asuma vina pentru destramarea mariajului: „I-am provocat multe rani si durere acestei femei"

In vara acestui an, Tori Spelling si Dean McDermott au pus punct unui mariaj care era, de fapt, de multa vreme incheiat. Cei doi si-au refacut deja vietile. El a fost surprins alaturi de Lily Calo, de 32 de ani, directoarea unei companii din Los Angeles, iar ea, cu Ryan Cramer, CEO al unei firme de publicitate.

Aproape 18 ani au fost casatoriti Tori si Dean, timp in care au devenit parinti de cinci ori. Perioada in care el s-a luptat cu viciile (dependenta de alcool si pastile) si-a pus amprenta asupra mariajului lor.

Tori Spelling si sotul ei, Dean McDermott

Dean nu s-a ferit sa spuna ca problemele in casnicia cu Tori au inceput de cel putin cinci ani si ca din 2017 nu au mai dormit in acelasi dormitor. Canadianul a completat un program de recuperare de 40 de zile, in vara, si acum locuieste intr-o centru de reabilitare alaturi de alti 8 barbati. 

„O sa-mi petrec tot restul vietii incercand sa repar faptul ca am luat ceva care era frumos si l-am distrus an dupa an, zi dupa zi. Tot ceea ce a facut Tori pana acum a fost ca si-a dorit sa fiul sanatos si fericit, iar eu i-am provocat multe rani si durere acelei femei. Imi asum responsabilitatea pentru asta. E cel mai important lucru pe care va trebui sa-l repar", a spus el pentru Daily Mail.

Dezvaluirile lui McDermott au continuat, acesta spunand ca el si Tori devenisera "colegi de casa". Problemele financiare si faptul ca aveau mereu paparazzi pe urmele lor, in timp ce el era in depresie, bea si lua pastile, il facea sa izbucneasca des, cu furie, la adresa sotiei si a copiilor lor. Mai mult, nu putine au fost momentele in care bea pana la lesin, iar Spelling trebuia sa verifice daca mai respira.

„Alcoolul ma facea sa ma simt bine. M-am simtit bine pana la un moment dat, apoi nu s-a mai intamplat asta. Am sfarsit izolandu-ma, cu mine band tequila in fiecare seara, sapte zile din sapte, si luand un pumn de pastile, in timp ce frumoasa mea familie era in camera alaturata. Aici se ajunsese si asta a dus la ceea ce s-a intamplat intre mine si Tori. Nu mai puteam duce acea viata. Eram obosit de atata furie si tipete", a mai spus Dean.

McDermott nu si-a mai vazut sotia si copiii din iunie. In ciuda acestui lucru si a noii lui relatii lui Lily Calo, barbatul spune ca inca o iubeste pe Tori si ca nu are regrete cu privire la viata lor impreuna. "A fost un basm. A fost o poveste superba de iubire. Dragoste la prima vedere, nunta in cel mai frumos mod posibil, un vis devenit realitate. Apoi a trebuit sa revenim la Hollywood si sa avem de-a face cu toate rahaturile pe care ni le-au aruncat altii".

Tori Spelling si Dean McDermott s-au casatorit in mai 2006 si si-au reinnoit juramintele patru ani mai tarziu. Au cinci copii impreuna: fiicele Stella si Hattie si fiii Liam, Finn si Beau.

In ultimii ani au tot existat zvonuri cu privire la problemele din familia lui Spelling, insa, de fiecare data, a stins cumva speculatiile. McDermott a si recunoscut deschis, in 2014, ca si-a inselat sotia de mai multe ori.

Articole din aceeasi categorie