03.12.2019
Fostul iubit al Arianei Grande - tranformat in papusa Ken. „I-ati indepartat singura parte buna a corpului?”
Pete Davidson, fostul iubit al Arianei Grande, s-a lasat pe mana designerilor si stilistilor pentru a intra in „pielea” papusii Ken. Comediantul a fost imbracat in plastic pentru coperta revistei Paper.

Pete Davidson a aratat ca scos din cutia cu papusi in urma sedintei foto realizate pentru Paper Magazine. Actorul de 26 de ani, care s-a despartit de Ariana Grande in octombrie 2018, s-a lasat transformat in Ken, partenerul de plastic al celei mai apreciate papusi din lume, Barbie.

Imbracat sumar, cu o camasa multicolora si cu esarfa la gat, Pete Davidson a pozat aproape gol, cu toata partea din fata invelita in plastic. Transformarea a la Ken insa l-a lasat pe Davidson fara „barbatie”, motiv de amuzament pentru fanii sai.

„I-ati indepartat singura parte buna a corpului? Dezamagit”, a comentat un admirator.

„Ar trebui sa-i fie recunoscator Arianei. Nimeni nu a vorbit sau a postat ceva despre el pana la ea. Trist”, a scris un altul.

Ideea din spatele sedintei foto i-a apartinut lui Tommy Dorfman, bunul prieten al comediantului.

„Mi-a spus ca in copilarie a dormit pe bancheta din spate a unei masini si asa mi-a venit ideea: aceasta versiune a papusii Ken de Staten Island intr-un cosmar Barbie, pastile peste tot. Ai fi cam deprimat, Ken, i-am zis. Da, si fara penis, un fel de Ken fara penis, a spus el”, a dezvaluit Dorfman, conform insquisitir.com.

Pete Davidson are o noua iubita

Comediantul, care face parte din productia show-ului Saturday Night Live, se vede din noiembrie 2019 cu Kaia Jordan Gerber (18 ani), fiica modelului Cindy Crawford.

Cei doi s-au sarutat pasional la piscina, in Miami, confirmand ca intre ei s-a legat ceva mai mult decat o prietenie.

Comediantul a trecut repede peste despartirea de Ariana Grande. La cateva luni de la separarea de artista pe care a cerut-o de sotie in 2018, Davidson a inceput o relatie cu actrita Kate Beckinsale. 

Dupa doar 4 luni s-au despartit, iar actorul a fost vazut in compania actritei Margaret Qualley. Nu a stat nici cu ea prea mult. 

Sursa foto: Getty Images/Profimediaimages.ro

Articole din aceeasi categorie