10.04.2022
Fosta sotie a lui Timati Anastasia Reshetova - despre atitudinea cu care a fost tratata la Londra si experienta traita odata cu inceperea razboiului - FOTO

Anastasia Reshetova, in varsta de 26 de ani a distribuit cate ceva din experienta sa si atitudinea cu care s-a confruntat in Marea Britanie de curand.  

Fosta iubita a rapperului Timati calatoreste mult in ultima perioada de timp. 

Anastasia, la fel ca multe alte vedete isi facea griji ca in Europa se va confrunta cu discriminare si rusofobie, adevarul insa este ca lucrurile au mers mai bine decat s-ar fi asteptat ea. 

Dilara - video emotionant despre despartirea de Morgenstern: „Eu il iubeam pe Alisher, dar s-a intamplat asa ca m-am casatorit cu Morgenstern” - VIDEO

„Nu simt atitudinea neprietenoasa a oamenilor din Londra in raport cu rusii. Sunt aici foarte des in ultima perioada, iar atitudinea lor nu s-a schimbat fata de mine.”  a asigurat Anastasia.

Anterior, mai multe vedete s-au plans de atitudinea proasta cu care sunt tratate in statele europene odata cu inceperea razboiului.

Recent si Sati Kasanova s-a plans de acest lucru. Femeia nu ascunde faptul ca atitudinea agresiva fata de rusi a devenit vizibila in lume, iar acest lucru afirma ea o afecteaza considerabil:  „Sunt din Caucaz, iar istoria isi aminteste de ciocnirea ruso-caucaziana, care a durat 101 de ani. Iubesc Rusia, aceasta este patria mea, nu pot gandi altfel. Si acum inteleg ca europenii nu i-au placut niciodata pe rusi, s-au prefacut”, a spus Sati.

E primavara despartirilor! Renato Usatii si Nina Cretu si-au spus adio dupa mai multe luni de relatie. Internautii au venit cu o prima reactie la separarea cuplului: „De parca nu ne-a ajuns razboiul, acum si asta” - FOTO

Sursa FOTO: Instagram 

Articole din aceeasi categorie