10.04.2022
Dilara - video emotionant despre despartirea de Morgenstern: „Eu il iubeam pe Alisher, dar s-a intamplat asa ca m-am casatorit cu Morgenstern” - VIDEO

Sotia lui Alisher Valeev, in varsta de 24 de ani, cunoscut sub numele de Morgenstern, a recunoscut ca nu mai poate fi aproape de el. Dilara Zinatullina, in varsta de 22 de ani, a dezvaluit motivele divortului de rapper.

Astazi, modelul a facut o marturisire sincera. Tanara a publicat un video emotionant in care a dezvaluit cum a decurs toata aceasta perioada si in care le-a explicat fanilor motivul divortului de indragitul rapper.

Bloggerita s-a casatorit cu rapperul la sfarsitul lunii august 2021. Dilara a explicat ca dupa celebrarea magnifica a nuntii a inceput cea mai proasta perioada a relatiei lor. Fata a inceput sa se cearta des cu alesul sau, iar incompatibilitatea caracterelor si-a spus cuvantul. 

Prezentatoarea TV Masha Malinovskaya - critica dura la adresa persoanelor publice care parasesc Rusia. Ce a marturisit aceasta: „Nu sunt doar tradatori ai patriei, sunt dusmani ai poporului!” - FOTO

„Ne-am hotarat cu adevarat ca este timpul sa incheiem toata povestea”, a spus sotia muzicianului. „Nu vreau sa vorbesc urat despre el in niciun fel. Nu vreau sa spun ca il consider o persoana rea sau un sot rau. Nu. Doar ca nu ne-am inteles. Ne-am dat seama ca nu mai putem fi intr-o relatie atat de apropiata si intima. Dupa nunta, relatia noastra s-a destramat. Cu cat distanta dintre noi este mai mica, nu neaparat fizic, cu atat ne departam. Nu stiu de ce, pentru a intelege asta a trebuit sa ne casatorim. ”, a spus ea cu lacrimi in ochi.

„Dupa nunta, am fost atrasi in rutina si monotonie” s-a plans Dilara. 

„Tot ce am facut a fost sa mancam, sa dormim, sa ne jucam pe computer. La inceput a fost cool si chiar dragut, dar apoi a dus la apatie, iritabilitate. Si nu am putut scapa de asta.”, a mai adaugat ea.

E primavara despartirilor! Renato Usatii si Nina Cretu si-au spus adio dupa mai multe luni de relatie. Internautii au venit cu o prima reactie la separarea cuplului: „De parca nu ne-a ajuns razboiul, acum si asta” - FOTO

Morgenstern si sotia sa s-au mutat in Dubai in noiembrie anul trecut. Saptamana aceasta, rapperul a lansat piesa „Selyavi”, in care a facut anuntul divortului. „O vedeta rock nu poate fi un sot bun”, a subliniat Alisher. 

Sursa  FOTO: Instagram 

Articole din aceeasi categorie