14.03.2022
Fondatorul Telegram Pavel Durov - ironic la adresa rusilor ramasi fara Instagram! Ce spune creatorul celei mai populare platforme valabile acum in Rusia - FOTO

Programatorul VKontakte si co-fondatorul Telegram Pavel Durov, locuieste acum in Dubai. Acesta a facut o adresare bazata pe umor negru si a glumit despre blocarea Instagramului.

„Nu cumva este timpul de a incepe sa postez mai multe fotografii aici?” a scris ironic fondatorul Telegram, pe Instagram.

Urmaritorii lui Paul i-au apreciat corpul bine lucrat si i-au facut mai multe complimente in comentarii.

Modelul Lena Perminova chiar a apelat la Pavel cu o rugaminte pentru a crea un analog al Instagramului in Rusia, iar alti abonati au sustinut-o.

„Baby loading...” Reporterul iSanatate este pe ultima suta de metri si va aduce pe lume primul sau copil! Afla de la sotul ei cat de mult s-a schimbat Cristina Gonta in aceasta perioada: „Noi ca barbati trebuie sa fim alaturi” - VIDEO

Instagram a fost blocat in Rusia dupa ce conducerea Meta a spus ca va permite temporar apelurile la agresiune impotriva armatei ruse.

„Trebuie sa asiguram sanatatea psihologica a cetatenilor, in primul rand a copiilor si adolescentilor, pentru a-i proteja de hartuire si insulte pe internet.” — a scris in mesajul lui Roskomnadzor, explicand motivele blocarii.

Oficial, accesul la reteaua sociala a fost inchis din 14 martie, dar utilizatorii continua sa intre in Instagram printr-un VPN. Anterior, in Rusia, Twitter si Facebook au fost blocate.

Trauma psihica a lui Putin! A fost sau nu un copil abandonat? Vera Putina, femeia care a pretins ca e mama lui, a avut alta poveste decat cea prezentata de el

 

Articole din aceeasi categorie