05.02.2023
Valerie Lungu, reactie dupa ce mai multi internauti s-au amuzat pe seama inaltimii ei. Influencerita nu s-a mai abtinut: „Sunt...” - FOTO

Tanara vedeta le-a dat replica hateri-lor care nu ii dau pace.

Valerie Lungu este una dintre cele mai cunoscute influencerite din tara noastra, care s-a facut remarcata prin intermediul postarilor sale, extrem de profesioniste.

Chiar daca si-a construit o cariera de succes in mediul online, aceasta are parte si de critici din partea unor persoane care o urmaresc pe Instagram.

Valerie Lungu nu a mai tacut si le-a dat replica celor care o critica

In principal, unii oamenii se amuza pe baza faptului ca vedeta este foarte scunda. Chiar daca din pozele sale nu se vede neaparat acest lucru, influencerita este foarte mica de statura, avand doar 1,58 metri, lucru care a starnit amuzamentul unora dintre urmaritorii sai.

Totusi, Valerie nu se lasa afectata de vorbele oamenilor si nici nu isi pierde increderea in ea. Intr-un InstaStory pe care l-a postat anterior pe pagina sa de Instagram, vedeta le-a transmis un mesaj tuturor celor care o critica.

Ieri model de succes, astazi cersetoare pe strazi. Iata cum arata acum Loni Willison - FOTO/VIDEO

„Pentru toti cei care faceti glume pe seama inaltimii mele: Sunt absolut minunata!”, a transmis Valerie Lungu in cadrul unei postari pe InstaStory.

Valerie incearca sa fie pozitiva si sa se concentreze pe cariera ei. Vedeta a dezvaluit ca acest lucru o ajuta enorm chiar si atunci cand trece prin clipe grele.

„Dupa fiecare despartire, tratamentul meu este munca. Asa imi este mult mai usor! Ma focusez pe ce am de facut si unde vreau sa ajung si atunci scopul meu este sa fac cat mai multi bani, sa calatoresc si sa nu ma mai gandesc la trecut sau ca ma doare si daca e sa intalnesc pe cineva, candva, sunt deschisa.”, a transmis Valerie in mediul online, cu ceva timp in urma.

La asta nu te-ai fi asteptat! Alfa ce i-a raspuns moldoveanca Cristina Ich unui internaut care i-a spus ca are gura stramba - FOTO

Articole din aceeasi categorie