05.10.2023
Fiica lui Michael Jackson nu-si doreste o cariera muzicala pentru bani. Cu ce avere a ramas Paris dupa moartea tatalui sau

Paris Jackson, fiica regretatului cantaret pop, a mostenit talentul tatalui sau si are o cariera muzicala de succes la varsta de 25 de ani. Cu toate acestea, tanara a marturisit ca nu o intereseaza banii, ci vrea sa transmita emotie prin muzica ei. 

Ea a declarat ca atunci cand scrie o piesa noua este preocupata mai mult sa fie mandra de ea, decat sa produca bani. Paris sustine ca nu are „nevoie de bani” si este de inteles, asta pentru ca tanara a ramas cu o avere uriasa dupa decesul regretatului sau tata.

Michael Jackson avea o avere de 500 de milioane de dolari atunci cand a murit, insa familia a castigat peste 700 de milioane de dolari redeventele muzicale si din alte intreprinderi comerciale. Astfel, averea sa a fost estimata la 1,8 miliarde de dolari. Paris si fratii sai primesc fiecare cate 8 milioane de dolari in fiecare an de la moartea celebrului artist si se crede ca acestia vor mosteni aproximativ doua miliarde de dolari atunci cand vor implini varsta de 33 de ani.

Madonna, surprinsa de paparazzi in aeroportul JFK. A facut tot posibilul sa-si ascunda fata si mainile - FOTO

„De fiecare data cand scriu un cantec si sunt mandra de el il scot. Nu ma preocupa vanzarile. Nu vreau o cariera in muzica pentru bani. Nu lucrez pentru bani. Am nevoie de asta pentru ca imi place sa creez arta”, a declarat Paris.

Cantareata si compozitoarea a semnat primul ei contract cu o casa de discuri in urma cu trei ani. De atunci a lansat un album, „Wilted”, si un EP, „The Lost”.

Intr-un interviu pentru revista People, Paris a vorbit despre stilul si modul cum isi concepe piesele: „Vin cu o idee si apoi fredonez pana gasesc o idee buna. Apoi versurile vin de la sine. Toti compozitorii mei preferati sunt poeti, asa ca multi dintre ei urmeaza acelasi pentametru iambic si modele de rime ale poeziei standard. Asa procedez si eu”, a spus Paris.

Horoscop 5 octombrie 2023. Cele mai cheltuitoare zodii. Nativii care raman repede cu portofelul gol

Articole din aceeasi categorie