08.02.2024
Fiica lui Jennifer Garner si a lui Ben Affleck, schimbare drastica de look. Tanara de 15 ani s-a tuns periuta, iar pozele sunt virale

Seraphina, fiica lui Ben Affleck si a lui Jennifer Aniston, a optat pentru o schimbare de look drastica, iar imaginile cu adolescenta de 15 ani au facut inconjurul internetului.

In varsta de 15 ani, Seraphina a fost fotografiata marti dimineata, in timp ce astepta autobuzul scolar si isi lua ramas bun de la mama ei.

In imaginile respective, tanara apare cu parul tuns periuta, ea in trecut avand o tunsoare bob. De asemenea, ea a imbracat o tinuta lejera, formata din jeansi cargo, iar in partea de sus si-a pus un tricou si un hanorac.

Seraphina, fiica lui Ben Affleck si a lui Jennifer Garner, schimbare de look

De asemenea, adolescenta care se pregateste la scoala are castile in urechi, precum si o sticla cu apa si poate fi vazuta in timp ce mama ei o imbratiseaza.

Seraphina, fiica lui Ben Affleck si a lui Jennifer Garner, schimbare de look

Garner, in varsta de 51 de ani, poarta colanti si o camasa, iar parul si l-a prins intr-o coada lejera.

Jennifer Garner si Ben Affleck au fost vazuti extrem de zambitori luna trecuta, alaturi de copiii lor Seraphina si Samuel, la un eveniment organizat la scoala, unde au participat si actuala sotie a actorului, Jennifer Aniston si fiica ei de 15 ani, Emme.

Inainte de a optat pentru aceasta schimbare de look, Seraphina avea parul mai lung si purta si breton.  

*EXCLUSIVE* Ben Affleck out shopping for essentials at Beverly Glen Mall with Emme and Seraphina
Articole din aceeasi categorie