14.01.2024
E unul dintre cei mai doriti barbati din lume, dar n-are casa si traieste „pe drumuri”. Jason Momoa, actorul nonconformist de la Hollywood

Jason Momoa nu este actorul tipic de la Hollywood – are un look rebel, adesea este fotografiat neingrijit cu haine patate si cu mizerie sub unghii, si nici nu se mandreste cu o proprietate de lux in Los Angeles. De cand s-a despartit de sotia sa, Lisa Bonet, Momoa pare ca a adoptat un stil nomad de viata si locuieste pe unde apuca.

Banii nu mai sunt insa o problema pentru Momoa, cum se intampla in trecut, la primul sau rol important – Khal Drogo din Game of Thrones. Actorul a povestit in urma cu cativa ani ca atunci de abia avea bani sa isi intretina familia. Acum stilul lui de viata nomad este doar o alegere, actorul avand parte de tot confortul pe care si-l doreste. Doar ca pur si simplu nu detine o casa in care sa locuiasca.

cum-arata-jason-momoa-dupa-antrenamentele-pentru-aquaman-2-imagini-la-surf-cu-cel-mai-sexy-barbat-din_2

In ultima vreme, Jason Momoa a calatorit mult prin Statele Unite, pentru filmarile la cel mai nou proiect al sau, On The Roam.

„Frate, nici macar n-am o casa acum. Traiesc pe drumuri”, a spus Momoa sincer. Actorul spune ca il amuza expresiile uimite ale oamenilor cand il vad aparand la ei in oras, pe strazi sau la volan. Filmarile l-au dus in fel de fel de localitati: „Mereu ma aflu in locuri bizare, mereu sunt pe drumuri. Oamenii ma intreaba socati ce naiba caut in oraselul lor. Ador ideea de a fi printre oameni obisnuiti, filmand”, spune Momoa.

Jason Momoa

Actorul se pregateste sa plece din State in Noua Zeelanda, unde vor incepe filmarile pentru noul lui film, Minecraft.

Articole din aceeasi categorie