15.09.2020
„Exista copii ai nimanui, copii pe care noi, cei ce mimam viata frumoasa pe Internet, nu ii vedem.” Diana Voevutki - emotionata dupa o intamplare in trafic

Diana Voevutki este una dintre cele mai cunoscute si apreciate creatoare de moda de la noi, fiind totodata si foarte activa pe retelele de socializare, acolo unde impartaseste cu prietenii virtuali cele mai importante evenimente si trairi din viata ei.

Citeste si :  Destainuirile unei femei divortate! Diana Voevutki: „Iti privesti barbatul - ramas sot doar pe hartie - si te incretesti (...) Il porti ca pe un sac in spate si in fiece zi iti tot promiti ca il lasi.”

De curand, Diana le-a povestit internautilor despre cea mai recenta intamplare care a emotionat-o pana la lacrimi. Designerul se intorcea acasa impreuna cu fiica ei de 7 ani, cand de masina ei s-a apropiat un copilas care vindea flori. 

„Se făcuse ora 22 deja. Era tarziu. Și cel mai enervant era faptul că această oră ne-a prins, împreună cu Ariadna, în ambuteiaj, în mijlocul unui oraș stropit de luminițe nocturne. Băteam nerăbdătoare din picior, așteptand să se facă culoarea verde a semaforului. Mă vedeam deja în patul moale și confortabil, după o zi lungă și obositoare. Gandurile mele, care mai că alergau printre vise, au fost întrerupte de o imagine cat se poate de reală - niște maini de copil, subțiri ca picioarele unui păianjen, care țineau grijuliu un braț de trandafiri. Fiecare învelit frumos în celofan foșnitor.”

Micutul era cam de aceeasi varsta ca si fetita Dianei, dar din pacate, nu se putea bucura din plin de copilarie, fiind nevoit sa munceasca pentru a-si castiga bucatica de paine.

„..Mergea singuratic printre farurile automobilelor - micuț, trist și sfios. S-a oprit în dreptul mașinii mele. Am coborat geamul și am simțit că nu îmi ajunge aer - de afară mă privea un băiețel de vreo 8 ani, de varsta fetiței mele, cu ochi mari, îmbrăcat doar în maiou. Aștepta.

Designerul s-a grabit sa faca ceea ce, probabil, orice om cu inima mare ar fi facut - sa-l ajute pe copil macar cu cativa bani, chiar daca se indoia ca acei bani ii vor ramane lui.
Am scotocit cu o rapiditate nebănuită în portofel să reușesc să scot niște bani - niciodată încă nu m-am rugat atat să mai zăbovească culoarea roșie! Deși puțin probabil că din acei bani îi va reveni și lui ceva, băiețelul i-a luat stanjenit, neînțelegand de ce nu îi vreau și trandafirii..”

Extrem de emotionata, Diana a fost surprinsa de ractia fiicei sale, Ariadna, care desi are doar 7 anisori, a tinut neaparat sa-l ajute si ea pe acel copil care vindea flori.

„Înghițeam lacrimile ce erau pe cale să mă podidească, cand, din spate, am simțit o atingere ușoară pe umăr - eu și uitasem de Ariadna, micuța mea.
Strangea în pumnuleț un boț de lei scoși din pușculița ei și în lumina ce bătea prin geam i-am văzut lacrimile nevinovate de copil, ce licăreau ca niște bobițe de rouă..
- Mămico, dă-i și banii mei. Poate n-a mancat azi...

..Drumul spre casă mi-a părut extrem de lung. Ambele am stat în tăcere, copleșite de ganduri. Ganduri grele, bacoviene, plumburii. Nu știu ce avea în minte un copil de 7 ani în asemenea moment, dar am lăsat-o să mediteze. Să înțeleagă că viața nu e pentru toți roz. Că există copii ai nimănui, copii pe care noi, cei ce mimăm viața frumoasă pe Internet, nu îi vedem. Sau nu vrem să îi vedem. Așa e mai simplu pentru sufletele noastre rătăcite - să fim orbi la durerea aproapelui..”

La finele postarii, designerul isi indeamna urmaritorii sa fie mai buni si sa  nu ezite sa-i ajute pe cei mai putin fericiti.

„...Daca treceți pe podul viaduct, amintiți-vă cand ultima dată v-ați răsfățat soția sau iubita cu o floare. Sigur a fost demult. Acolo, pe pod, vă așteaptă doi ochi mari cu un braț de trandafiri. E în puterile voastre să le dăruiți un zambet, cumpărand o floare în celofan foșnitor..”

Alaturi de textul emotionant, creatoarea de moda a anexat si o imagine sugestiva - Micul Print cu trandafirul lui. 

 

Internautii au apreciat postarea si si-au exprimat compasiunea inn sectiunea destinata comentariilor, sustinand indemnul Dianei: „Ce trxt frumos!”; „Ce istorie trista...ca multe altele... Sa ne rugam pt acesti copii, chinuiti!.”

Citeste si :  Doina Sulac - in culmea fericirii! „Ii multumesc Presedintelui tarii pentru distinctia acordata.”

Surse foto: Google.com, Facebook.com

Articole din aceeasi categorie